Obavijesti

Sport

Komentari 43

CR7 i ja, prijatelja dva: Poslao mi je Ronaldo SMS i čestitao...

CR7 i ja, prijatelja dva: Poslao mi je Ronaldo SMS i čestitao...
11

Poslao mi je poruku i čestitao na nagradi. Rekao mi je da je bio sretan zbog mene, da sam zaslužio nagradu. Ne zanima me što drugi govore, bitno mi je jedino ovo što mi je Cristiano rekao, izjavio je Modrić

VIDEO

Luka Modrić izlazio je s terena početkom drugog dijela u Faru, a portugalska publika je zapljeskala. Sjajan je to bio potez navijača koji nisu zamjerili Luki što je osvojio Uefinu nagradu za najboljeg igrača Europe ispred njihovog ljubimca Cristiana Ronalda.

Luka Modrić za 24sata i Uefu: Ovo sam sanjao kao dječak...
Luka Modrić za 24sata i Uefu: Ovo sam sanjao kao dječak...

Nije se Ronaldo ni pojavio na svečanosti u Monacu, gdje je Modrić proglašen za najboljeg prošle godine.

- Imam dobar odnos s Ronaldom a takav odnos ćemo imati i dalje. Poslao mi je poruku kako bi mi čestitao na nagradi. Rekao mi je da je bio sretan zbog mene, da sam zaslužio nagradu. Mene ne zanima što drugi govore, bitno mi je jedino ovo što mi je Cristiano rekao - izjavio je Modrić za portugalsku televiziju RTP u Faru nakon utakmice Portugala i Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Del Piero: CR je morao doći, a Modrićeva pobjeda je zaslužena
Del Piero: CR je morao doći, a Modrićeva pobjeda je zaslužena

Otrovne strelice dolazile su iz Ronaldovog tabora nakon što je Luka izabran za najboljeg. Ronaldov zastupnik Jorge Mendes rekao da je trebao dobiti priznanje Uefe najboljeg nogometaša u Europi te da je smiješno da je nagrađen Modrić. Nakon toga se oglasila Ronaldova sestra, kao i jedan njegov prijatelj, napomenuvši kako je učinjena nepravda prema kapetanu Portugala. 

Što je sve prilično smiješno jer najboljega je biralo 80 trenera klubova koji su igrali Ligu prvaka i Europsku ligu te 55 novinara, po jedan iz svake zemlje članice Uefe, uključujući Elvira Islamovića kao predstavnika 24sata, jedinog hrvatskog medija u prestižnom izboru osam godina zaredom.

Zlatko Dalić: Protiv Španjolaca ćemo morati igrati puno bolje...
Zlatko Dalić: Protiv Španjolaca ćemo morati igrati puno bolje...

Modrić i Ronaldo glavni su kandidati i za Zlatnu loptu.

- Individualne nagrade ako dođu, u redu, lijepo ih je primiti. No to nije ono što mene pokreće. Nisam opsjednut time - odgovorio je kapetan Hrvatske. 

Luka Modrić je u četvrtak u remiju Portugala i Hrvatske napustio travnjak početkom drugog poluvremena a Ronaldo nije igrao jer se htio što bolje priviknuti na svoj novi klub Juventus pa je ostao u Torinu. Utakmica je završila 1-1.

- Bila je to dobra utakmica, odigrali smo dobro u prvom nastupu nakon Svjetskog prvenstva. Još uvijek tražimo formu, nismo na najboljoj razini. Nakon prvenstva su se oprostili neki važni igrači no pronašli smo odgovarajuća rješenja - rekao je Modrić.

- Moramo izgraditi ekipu na temelju onoga što smo napravili na SP-u, a naravno da nas sada svi promatraju kroz rezultat ostvaren ondje. Stoga nas i žele svi pobijediti. No mi ćemo biti jaki u kvalifikacijama za Euro 2020. - dodaje Luka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu