Obavijesti

Sport

Komentari 92

Cristiano bacio rukavicu Leu: 'Ajde da te vidimo u Serie A!

Cristiano bacio rukavicu Leu: 'Ajde da te vidimo u Serie A!
13

Veliki Cristiano Ronaldo svojem jednako velikom rivalu Leu Messiju baca rukavicu u lice: "Messi, ja sam krenuo u nove izazove, sad je red na tebi... Čekam te u Italiji!" Hoće li ga poslušati?

VIDEO

Juventus je ljetos cijelom nogometnom svijetu poslao poruku šokantnim transferom Cristiana Ronalda iz Madrida u Torino.

Portugalsko se čudo od igrača, naravno, vrhunski snašlo i u Serie A. Kod takvog velemajstora godine (33) su nevažne. U 15 utakmica zabio je deset golova, dodao pet asistencija, bez ikakve je konkurencije (naravno) najbolji igrač lige, a najbolje se igrački razumije i nadopunjava sa - Mariom Mandžukićem.

Ono što su navijači diljem planete izgubili, a Primera osjetila k'o udarac svom snagom u trbuh jest: razbijanje izravnog ligaškog rivalstva CR7 vs. Leo Messi.

Derbi Real Madrida i Barcelone ostaje vjerojatno najveći na svijetu, ali Cristiano i Messi eventualno se mogu susresti samo u Ligi prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ronaldova bezbroj puta dokazana kompetitivnost polako ulazi i u opsesivne vode. Pa premda u intervjuu za glasovitu 'Gazzettu dello Sport' ponavlja rečenicu koju je njegov sunarodnjak Mourinho govorio dok je sve gazio s Interom ("Nismo mi Barcelona, nama je Liga prvaka silna želja, a ne opsesija"), veliki Cristiano sa naslovnice možda i najpoznatijih sportskih novina na svijetu svojem jednako velikom rivalu Messiju baca rukavicu u lice:

- Messi, ja sam krenuo u nove izazove, sad je red na tebi... Čekam te u Italiji!

Sugerirano mu je da mu Messi zapravo: nedostaje?

- Ne, bit će prije obrnuto. Ja sam od odlaska iz Portugala igrao i u Premiershipu, i u Primeri i u Serie A. I svugdje sam pobjeđivao i osvajao trofeje. A on je stalno na jednom mjestu. U tom smislu vjerojatno sam ja više potrebniji Messiju nego on meni. Silno ga poštujem, fantastičan je igrač i dobar dečko. No raste se kroz nove izazove, a ja sam svoj našao u Italiji. Tu sam, zna gdje me može naći ako se i on odluči na neki novi izazov - poručio je Cristiano.

Ovako, vjerojatno jedina šansa da Messi ode iz Katalonije jest ako kompletno čelništvo Blaugrane kolektivno padne na glavu pa tako 'zašarafljeno' proda jednog od najvećih svih vremena.

A, priznajte, bilo bi fenomenalno: Cristiano i Messi opet 'jedan na jedan', ali u Serie A!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida