Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Cristiano je egoist, a Ferguson je razbio arkadu Beckhamu...'

'Cristiano je egoist, a Ferguson je razbio arkadu Beckhamu...'
1

Diego Forlan nedavno je završio nogometnu karijeru u 40. godini života, a i otkrio je neke sočne detalje iz svlačionice Manchester Uniteda gdje je igrao od 2002. do 2004. godine...

VIDEO

Ogledalce, ogledalce, kaži meni, tko je najljepši u cijeloj zemlji, tako nekako izgledao dijalog Cristiana Ronalda i ogledala pred kojim je Portugalac provodio svoje vrijeme dok je bio u Manchester Unitedu.

Cristiana su oduvijek prozivali da je egoist, da je ovisan o svome tijelu i izgledu, a te glasine je djelomično potvrdio sad već umirovljeni urugvajski nogometaš Diego Forlan koji je otkrio mnoge sočne detalje iz svlačionice Manchester Uniteda gdje je igrao zajedno s Ronaldom.

Urugvajac je na Old Traffordu igrao od 2002. do 2004. godine, no na kraju je otišao jer se nije baš slagao s trenerom Alexom Fergusonom (77). No i te dvije godine bile su mu dovoljne da prikupi brojne anegdote iz svlačionice.

- Ronaldo je bio egoist u svlačionici, nije bio poput Beckhama. Ronaldo je uvijek želio biti ispred ogledala. Proveo bi cijeli dan gledajući svoj odraz u zrcalu - rekao je legendarni urugvajski nogometaš. 

Ferguson pogodio Beckhama kopačkom u glavu

Sir Alex Ferguson oduvijek je gajio blizak odnos sa svojim igračima, Cristiano ga dan danas smatra svojim drugim ocem, no znalo je biti i incidenata između njega i igrača. Jedan takav dogodio se 2003. godine s Davidom Beckhamom (44) koji je nekoliko mjeseci kasnije otišao iz kluba. 

United je izgubio od Arsenala 2-0 u FA Kupu, a to nije najbolje sjelo Fergusonu koji nije bio zadovoljan načinom na koji je Beckham odigrao.

Manchester Utd 08 XI  v Michael Carrick All-Stars - Michael Carrick Testimoinal - Old Trafford Stadium

- Ferguson je u svlačionici nakon poraza bio jako ljut jer je kod drugog gola Neville otišao previše naprijed, a Beckham nije pokrio njegovu stranu. Ferguson i Beckham su se svađali i uvrede su bile sve teže. Svaki od njih je želio da je njegova riječ posljednja. Ferguson je otišao i činilo se da je sve završilo, ali je Beckham opet nešto dobacio - rekao je Forlan, a onda se dogodilo nešto što je ušlo u legendu među zidinama Old Trafforda.

- Ferguson se zatim okrenuo i iduće što sam vidio bila je kopačka koja leti i pogađa Beckhama u arkadu. Vidjeli smo da je krenula krv i pomislili 'ovo se ne događa'. Bili su se spremni potući, ali su ih Roy Keane i Ruud van Nistelrooy razdvojili - ispričao je Forlan. Nekoliko dana kasnije u utakmici Lige prvaka engleski veznjak pojavio se s flasterom na arkadi i mnogi su se zapitali što mu se dogodilo.

Soccer - David Beckham Retires

Iako je to bila nevjerojatna momčad predvođena Beckhamom, Keanom, Nistelrooyom, Veronom, Blancom, Barthezom, 'Crveni vragovi' su te sezone ostali bez titule, a David Beckham je 'utekao' u Real Madrid za 37.50 milijuna eura. Samo godinu poslije je njegovim koracima pošao i Forlan koji je pak preselio u Villarreal.

Pogrešne kopačke 'izbacile' ga iz Uniteda

Navijači su ga voljeli, ali nikada se nije uspio dokazati škotskom treneru. U kolovozu 2004. bilo je jasno da se njihova suradnja ne može nastaviti. 

Naime, United je igrao protiv Chelseaja i Sir Alex rekao je Urugvajcu da obuće kopačke s metalnim čepovima jer je travnjak bio mokar, no Forlan ga nije poslušao. Ušao je u igru u drugom poluvremenu i imao sjajnu priliku, no poskliznuo se i promašio cijeli gol, a 'vragovi' su izgubili'.

LA LIGA ATLETICO DE MADRID V SPORTING DE GIJON

- Nakon utakmice sam potrčao u svlačionicu promijeniti kopačke, ali me Ferguson uhvatio. Zgrabio je kopačke i bacio ih. To je bila moja posljednja utakmica za United - rekao je Forlan.

On je za engleski klub ukupno odigrao 98 utakmica, zabio 17 golova i osam puta asistirao, no najveći trag ostavio je u Atletico Madridu s kojim je osvojio Europsku ligu i zabio 96 golova u 198 utakmica.

Najbolji igrač SP-a 2010. godine umirovio se prije nekoliko tjedana u 40. godini života kada je shvatio da je vrijeme za kraj. Igrao je za devet klubova, a kopačke je po posljednji put obuo u dresu Kitcheea iz Hong Konga.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe