Obavijesti

Sport

Komentari 25

Cristiano, jes' to ti? Rashford otkrio: Ma to vam je zbog lopti

Cristiano, jes' to ti? Rashford otkrio: Ma to vam je zbog lopti
4

Ne znam otkud ga je izvukao. Nijedna momčad ne može to zaustaviti, sjajna tehnika, sipao je pohvale na račun Rashforda trener Chelseaja Lampard nakon što ga je ovaj izbacio iz liga-kupa

VIDEO

Stao je na 30 metara od gola spremajući se izvesti slobodnjak u stavu Cristiana Ronalda. Opalio je loptu punom nogom i ona je u nevjerojatnom luku odsjela u gornjem desnom kutu Chelseajeva gola.

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford poklonio si je dva gola dan uoči 22. rođendana, kojeg slavi u četvrtak. Prvi je zabio iz penala tri dana nakon što ga je promašio protiv Norwicha, a drugi je bio pravi bombon. Vodio je "crvene vragove" do pobjede 2-1 nad "bluesima" Matea Kovačića u četvrtfinalu liga-kupa.

Chelsea v Manchester United - Carabao Cup - Fourth Round - Stamford Bridge
Chelsea v Manchester United - Carabao Cup - Fourth Round - Stamford Bridge

- Da budem iskren, stvar je lopti. Kad smo trenirali s njima i pucali, njihova je putanja išla gore-dolje, mogu završiti bilo gdje. Srećom, ova je završila u gornjem kutu. Pozitivan dan za mene - otkrio je engleski reprezentativac formulu za sjajan gol iz slobodnjaka, potom i kako izvodi penale:

- Kad dođe taj trenutak, bitno je samo biti opušten. Ovaj sam put bio. To nam je olakšalo utakmicu, ali drugi gol ubio je utakmicu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Treća je to uzastopna pobjeda za momčad Ole Gunnara Solskjaera na gostovanjima nakon čak sedam mjeseci bez - ijedne!

- Bilo nam je teško, i dalje se borimo. Želimo se poboljšati i ide nam u tome. Radimo dobar posao. Da, nismo očekivali takav početak sezone, ali preboljeli smo to i nastavili pobjeđivati - zaključio je Rashford.

- Kao Cristiano je, zar ne? Dečko ima čelične živce, izvodi penal bez problema i onda udari loptu kao on i donese nam pobjedu. Uvijek zabija sjajne golove. Vježba i to mu se isplatilo - rekao je Solskjaer o svom miljeniku.

Chelsea v Manchester United - Carabao Cup - Fourth Round - Stamford Bridge

Pohvale za njegovu majstoriju dao je i Frank Lampard, trener Chelseaja koji je prekinuo niz od sedam pobjeda u svim natjecanjima. Nije pomogao ni sjajan gol Michyja Batshuayija u 61. minuti. Rashford je odveo United dalje 12 minuta poslije.

- Drugi je gol bio poseban, ne znam otkud ga je izvukao. Nijedna momčad ne može to zaustaviti, sjajna tehnika. Strašan udarac koji je došao baš kad smo izjednačili i mislio sam da smo u usponu - rekao je Frank.

U četvrtak ujutro održan je ždrijeb četvrtfinala koji je Manchester Unitedu dodijelio gostovanje kod Aston Ville.

Engleski liga-kup, četvrtfinale:

  • Oxford United - Manchester City
  • Manchester United - Colchester United
  • Aston Villa - Liverpool
  • Everton - Leicester City
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića