Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cristiano Ronaldo u Hrvatskoj: Avionom sletio u Dubrovnik

None Foto: Eamon and James Clarke/Press Association/PIXSELL

Očekuje se kako će Ronaldo svoj Uskrs provesti upravo u hrvatskom gradu, a možda ostane i dan više, no previše vremena nema jer 'stara dama' igra s Interom 27. travnja

Cristiano Ronaldo kasno je u subotu navečer sletio u Dubrovnik, piše Dubrovački vjesnik.

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo u šetnji Lopudom

Juventus je isti dan igrao s Fiorentinom, slavio 2-1 i osigurao naslov prvaka Italije, ukupno 35. u povijesti kluba, a Ronaldo je bio oduševljen:

- Jako sam sretan. Osvojio sam talijansko prvenstvo u svojoj prvoj sezoni u Juventusu. Osvojili smo i Super kup. U Ligi prvaka nismo prošli najbolje, ali uvijek postoji iduća godina. Ostajem li ovdje? Tisuću posto - rekao je nakon utakmice u Torinu portugalski napadač.

Niti tri sata nakon završetka utakmice navodno je privatnim zrakoplovom u dubrovačku zračnu luku, negdje oko 22:30, prenosi Dubrovački vjesnik.

Očekuje se kako će Ronaldo svoj Uskrs provesti upravo tamo, a možda ostane i dan više, no previše vremena nema jer 'stara dama' igra s Interom 27. travnja.

Dubrovnik je i inače nerijetko odredište svjetskih zvijezda, a tako i sportaša. Prije dvije godine hrvatsku hit destinaciju posjetio je branič Real Madrida Marcelo, a gosti su u Dubrovniku bile i NBA zvijezde Blake Griffin, DeAndre Jordan i Reggie Bullock.

Komentari (99)
  • Može pelin, dva deci kisele i daj djeci i maloj štaće!

    21. 4. 2019,   10:44
  • Došao u zemlju VICEPRVAKA!!!!!

    21. 4. 2019,   10:58
  • To je reklama a ne ove naše reklame skupo plaćene da se lova izvuče iz HTZ

    21. 4. 2019,   10:46