Obavijesti

Sport

Komentari 31

Crnogorci ne odustaju: Srbi su jednostavno morali biti prvaci

Crnogorci ne odustaju: Srbi su jednostavno morali biti prvaci
1

To nam je svima jasno. Igralo se u Beogradu, pred rekordnim brojem navijača, a Prlainović je svojim odgovorom priznao sramotno suđenje, kaže Crnogorac Janović

VIDEO

Srbija je osvojila Europsko prvenstvo u vaterpolu. Srbi su u beogradskom finalu pobijedili Crnu Goru 10-8, ali Crnogorci tvrde kako su pokradeni. 

Mlađan Janović progovorio je o tom finalu u intervjuu za Vijesti.me. 

Crnogorski igrač smatra kako bi stvari bile drugačije da je njegova reprezentacija u Beogradu imala normalno suđenje.

- Srbija je jednostavno morala biti prvak. To nam je svima jasno. Igralo se u Beogradu, pred rekordnim brojem navijača... Pitam se što bi bilo da nisu postali europski prvaci. To se nije smjelo dogoditi - rekao je Janović i nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Srbija je sjajna momčad i žalosno je da su ovako došli do zlata. Ti momci zaslužuju sve najbolje, većina nas smo dobri prijatelji i čestitali smo im nakon finala. Ali to ne mijenja činjenicu da je sve moglo drugačije završiti - dodao je crnogorski vaterpolist.

Slovenac je sve vodio

Kod 6-6 Grk Jorgos Stavridis nije priznao gol Crnogorca Aleksandra Radovića. No Janović smatra da je zapravo sve vodio - Slovenac.

- Svi smo skočili na Grka, ali on je samo pratio suđenje koje je vodio Boris Margeta. I to mu nije prvi put. Na Olimpijskim igrama u Londonu nije priznao čisti gol Španjolskoj protiv Hrvatske i to je Španjolce koštalo poraza. Nakon toga su ga potjerali s Olimpijskih igrala. Sad je dobio finale Europskog prvenstva - rekao je Janović.

"Srbi su sami priznali sramotno suđenje"

Srpski mediji uglavnom ignoriraju navode o suđenju. Bave se rekordima i zvižducima državnom vrhu, dok je iz igračkog tabora stigla oštra izjava Andrije Prlainovića koji je rekao kako je "Srbija šutjela od Malage". Aludirao je Prlainović na Europsko prvenstvo 2008. godine, odnosno finale u kojem je Crna Gora dobila Srbiju. 

- Ta izjava mi je smiješna. Odgovor na loše suđenje u Beogradu je da smo mi zahvaljujući sucima postali europski prvaci 2008. godine? I to kaže dečko koji tada baš i nije puno igrao. Zapravo, tim odgovorom je zapravo priznao sramotno suđenje u finalu ovog Eura - dodao je Janović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka