Obavijesti

Sport

Komentari 37

Crnogorci: Političko-kriminalni krugovi spriječili su da slavimo

Crnogorci: Političko-kriminalni krugovi spriječili su da slavimo
1

Politika i politički pritisci, uz pomoć kriminalno-navijačkih struktura, ovog puta iz Beograda, pobijedili su nogomet, a Nogometni savez i reprezentacija Crne Gore očigledno nisu imali snagu reagirati...

VIDEO

Prava drama odvijala se u crnogorskoj svlačionici u petak prije utakmice protiv Kosova.

Igrači Crvene Zvezde Mirko Ivanić i Filip Stojković odbili su igrati protiv Kosova, a izbornik Beograđanin Ljubiša Tumbaković pridružio im se i odbio voditi reprezentaciju s klupe. 

Predsjednik crnogorskog Saveza Dejan Savićević odmah im se zahvalio na suradnji. Izbornik Ljubiša Tumbaković još će odraditi ovaj mini-ciklus i utakmicu protiv Češke na kojoj će biti u ulozi skauta reprezentacije, a Ivanić i Stojković su, lako moguće, rekli svoje u reprezentaciji Crne Gore.

Crnogorski skandal: Dva igrača i trener odbili igrati s Kosovom
Crnogorski skandal: Dva igrača i trener odbili igrati s Kosovom

Veliki pritisak bio je vršen i na Adama Marušića, Marko Simića i Vukan Savićevića koji su dobivali prijeteće poruke zbog svog porijekla. Ipak, oni nisu podlegli prijetnjama i nastupili su protiv Kosova, a utakmica je završila 1-1 golovima Milota Rashice i Stefana Mugoše.

Crnogorski mediji ni dan nakon utakmice ne mogu doći k sebi od šoka. Smatraju da su njihovu reprezentaciju opstruirale 'više sile'.

- U Podgorici je večeras malo kome bilo do igre nakon svega što se dogodilo tijekom dana i informacije da Ljubiša Tumbaković neće biti na klupi crnogorske reprezentacije za utakmicu s Kosovom - ali i nakon njega, da se u sastavu neće naći ni Mirko Ivanić i Filip Stojković, i to iz razloga koji nemaju nikakve veze sa sportom. Niti sa zdravim razumom - pišu Podgoričke vijesti pa dodaju:

- Politika i politički pritisci, uz pomoć kriminalno-navijačkih struktura, ovog puta iz Beograda, pobijedili su nogomet, a Nogometni savez i reprezentacija Crne Gore očigledno nisu imali snagu, niti mehanizam da reagiraju i nadiđu situaciju - navodi se u tekstu Vijesti.

Ukrajinci 'petardirali' Srbiju, to im je najteži poraz u 13 godina
Ukrajinci 'petardirali' Srbiju, to im je najteži poraz u 13 godina

Zanimljivo, srpski mediji su dosta rezervirani oko ove situacije. Više su posvećeni blamaži njihovih voljenih 'orlova' protiv Ukrajine (5-0) u Lavovu.

Pišu o lošim taktičkim odlukama izbornika Mladena Krstajića, o najvećim blamažama reprezentacije u 21. stoljeću... Ma znate, dio standardnog folklora nakon poraza reprezentacije. O skandalu u Crnoj Gori prenijeli su tek vijest, a svi mediji u tekstovima Kosovu dodaju prefiks 'takozvano'. Imaju oni svojih problema, o susjedima će razmišljati drugom prilikom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu