Obavijesti

Sport

Komentari 43

Cro Cop: Njegova bradurina mi neće smetati, a Fjodor je gotov

Cro Cop: Njegova bradurina mi neće smetati, a Fjodor je gotov
1

Mirko Filipović i Roy Nelson bore se sljedeći vikend u Americi. Borili su se i 2011. godine, tada je Nelson slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi, ali Cro Cop je u taj meč svjesno ušao ozlijeđen

VIDEO

Danas sam u puno boljoj formi i kvalitetniji sam borac nego što sam bio prije osam godina, rekao je Mirko Filipović (44) u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Pokretanje videa...

01:20

Cro Cop je otišao u SAD gdje ga sljedeći vikend čeka borba protiv dvije godine mlađeg Amerikanca Roya Nelsona, borca od 120 kilograma čija pojava često navede ljude da pomisle kako nema previše veze s borilačkim sportovima. 

- Odličan je parteraš, malo izgleda nezgrapno, ali on je majstor brazilske jiu-jitse, ima odlična rušenja i sigurno će to pokušati. Zaštitni znak mu je razorni udarac desnicom, kao što je meni high-kick. Sigurno će to pokušati, ali neće mu to proći ovaj put - rekao je Mirko, koji se s Nelsonom bori u Bellatoru, osam godina nakon njihove prve borbe, tada u UFC-u, u kojoj je Nelson slavio tehničkim nokautom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say No to ...... new psa #fighter #saynotodrugs #saynosmoking @bellatormma

Objavu dijeli Roy Nelson (@roynelsonmma)

'Fjodor bi se trebao umiroviti'

Tada je Cro Cop svjesno ušao u meč ozlijeđen.

- Iako su mi 44 godine, danas sam kvalitetniji. Lijevo koljeno je OK, imali smo jake pripreme, sve je prošlo bez ozljeda. Barem mojih. Neki moji sparing partneri su se ozlijedili, ja sam ovaj put prošao dobro. U odličnoj sam formi - rekao je Mirko.

Neće mu smetati Nelsonova brada.

- Ali svejedno bi Atletska komisija trebala to nekako sankcionirati. Ne bi smjeli dopustiti čovjeku da s takvom bradurinom ulazi u meč. Sigurno je neugodno u klinču ili parteru i iritira. Pomalo je i nesportski - rekao je Cro Cop,

Pokretanje videa...

00:19

Pitali su ga za Fjodora Jemjeljanenka, koji je također u Bellatoru.

- On je izgubio ovu zadnju borbu od Badera i mislim da je gotov. Totalno je van forme i mislim da njegovo tijelo više ne podnosi teške treninge i udarce. Mislim da bi bilo najbolje da se povuče - dodao je Mirko.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu