Obavijesti

Sport

Komentari 32

Cro Cop: Poslao sam video Niki Kovaču, Satoshi ide u Bayern!

Cro Cop: Poslao sam video Niki Kovaču, Satoshi ide u Bayern!
1

Nakon što sam objavio prvi video u kojem Satoshi Ishii puca penale, Bayern me tražio dodatan materijal. Niko Kovač me nazvao u suzama i molio da objavim da Satoshi prelazi u Bayern, napisao je Cro Cop

VIDEO

Mirko Filipović nedavno je objavio video u kojem mu Satoshi Ishii, Japanac koji posljednje dvije godine trenira s njim, puca penale. Video je izazvao urnebesne komentare jer Satoshi, kako je Cro Cop napisao, nije nogomet vidio niti na TV-u.

'Ishii, nisi ti za nogomet!' Kod Cro Copa je uvijek urnebesno...
'Ishii, nisi ti za nogomet!' Kod Cro Copa je uvijek urnebesno...

- Satoshi Ishii, kraj loptačkih sportova. Satoshi mi se povjerio da samo Real i Barcelona dolaze u obzir pa tko ponudi više - napisao je tada Mirko.

Sad je objavio nastavak, odnosno novi video penala. 

Satoshi se nije popravio, zapravo, još je gori.

Jedan penal završio je izvan prostorije, a Cro Cop i bilo koji golman kad Ishii puca pena, bio je u opasnosti jedino da se prehladi ili da od dosade na golu utone u san.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:32

'Niko Kovač me nazvao u suzama'

- Satoshijev video u kojem puca penale podigao je veliku buru u nogometnim krugovima. Cijelu noć sam primao ponude jer su mislili da sam ja njegov menadžer. Na kraju su najviše ponudili Real i Bayern, samo što je Bayern tražio dodatan video da budu 100 posto sigurni. Nakon što sam poslao ovaj video Niki Kovaču, u suzama me nazvao i molio da objavim kako Satoshi prelazi u Bayern. Eto, Satoshi je nova špica Bayerna, čestitke od cijelog Cro Cop tima - napisao je Mirko na Facebooku.

evo,moram se pohvaliti da je Satoshijev video gdje puca penale podigao veliku buru u nogometnim krugovima.cijelu noc sam primao ponude najvecih svjetskih klubova jer su mislili da sam ja manager Satoshijev.najvise su na kraju ponudili Real i Bayern.jedino je Bayern trazio dodatni video,da budu sigurni 100%.I nakon sto sam Niki Kovacu poslao ovaj video,on me u suzama nazvao i molio da objavim da Satoshi prelazi u Bayern.i evo,Satoshi je od iduceg ponedjeljka nova špica Bayerna!!čestitke Satoshiju od cijelog Cro Cop teama.

Objavljuje Mirko Filipović u Utorak, 25. prosinca 2018.

CroIshii i Mirko nerazdvojni

Satoshi Ishii (31) već dvije godine živi u Zagrebu. Simpatični Japanac podnio je i zahtjev za hrvatskim državljanstvom, a počeo se boriti i u 'kockastim' hlačicama kakve je nekoć nosio Mirko Filipović, od kojeg je dvaput izgubio.

Ishii je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine osvojio zlato u judu u kategoriji iznad 100 kilograma.

U kolovozu 2014. godine prvi se put borio protiv Mirka, izgubio je prekidom u drugoj rundi. Revanš je bio u prosincu iste godine, a Cro Cop je opet bio bolji.

Mirko i Ishii postali su veliki prijatelji, Japanac je nazvao Mirka i pitao da bi došao na trening u njegovu kuću u Gajnice. Ishii je tako postao dio Cro Copova tima.

Od tad su nerazdvojni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wrestling training

Objavu dijeli Satoshi Ishii | 石井 慧 (@satoshiishii0141)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bok..

Objavu dijeli Satoshi Ishii | 石井 慧 (@satoshiishii0141)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idemo Hrvatska

Objavu dijeli Satoshi Ishii | 石井 慧 (@satoshiishii0141)

Košarka bez pravila

Cro Cop i Ishii ne igraju samo nogomet. Dečki se redovito zagrijavaju uz košarku. Ako se to uopće tako može nazvati.

Koraci, nošena, faul... Sve te nepotrebne stvari izbacili su Cro Cop i društvo i 'izmislili' novi sport kojim se svaki dan zagrijavaju prije treninga.  Igra se na jedan koš, najčešće dva na dva, kao u videu koji je Mirko Filipović objavio na Instagramu.

Igrao je Cro Cop u paru sa Satoshijem Ishiijem.

Tu su i dvije vreće koje smetaju kod izvođenja lopte ispod koša, ali to je ionako nebitno. Najbitnije je da se mišići zagriju za trening. Zahvati, bacanja...

Svega ima u Cro Copovom haklu u dvorani u zagrebačkim Gajnicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

warming up!

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...