Obavijesti

Sport

Komentari 22

Cro Cop team uz Stošića! Debi za vikend na UFC-u Hamburg

Cro Cop team uz Stošića! Debi za vikend na UFC-u Hamburg
1

Darko Stošić je za nastup u UFC-u odlučio spustiti kilažu i boriti se u kategoriji do 93 kilograma. I vjerujemo da je to pravi odabir. Ovog vikenda bori se protiv Jeremyja Kimballa u svojem debiju za UFC

VIDEO

MMA publika konačno je i to dočekala. Bivši FFC prvak u teškoj kategoriji Darko Stošić ovog vikenda debitirat će za najjaču svjetsku borilačku promociju UFC. Protivnik će mu biti još jedan bivši FFC prvak Jeremy Kimball.

UFC Fight Night 134, poznatiji i kao UFC Hamburg, odnosno UFC: Shogun vs. Smith bit će drugi event američke organizacije u drugom najvećem njemačkom gradu. I bit će sjajan. UFC se potrudio da za europsku publiku napravi dobar popis borbi stoga možemo očekivati izvrsnu borilačku večer.

Darko Stošić je za nastup u UFC-u odlučio spustiti kilažu i boriti se u kategoriji do 93 kilograma. I vjerujemo da je to pravi odabir budući da Stošić nije jedan od većih teškaša. Sa svojih 182 centimetara visine jedan je od najnižih boraca čak i u poluteškoj, kategoriji u kojoj borci imaju i po 195 centimetara.

UFC Hamburg!🇩🇪

Posted by Darko Stosic on Thursday, 19 July 2018

No, primjer Daniela Cormiera ili Rashada Evansa pa na kraju krajeva i našeg Igora Pokrajca, mogu poslužiti kao činjenica da ne trebaš biti 'neboder' da bi bio uspješan. A budući da Stošić prije svega ima bazu u džudu, a tek onda sjajan stand-up nekako vjerujemo da će biti baš po mjeri najjače MMA organizacije svijeta.

Ako se na to doda činjenica da veliki dio priprema odrađuje u Cro Cop Gymu gdje je sada zaista respektabilna ekipa s Mirkom, Stipom, Satoshijem Ishiijem, Antom Delijom i Sašom Milinkovićem, sve vodi k tome da je uspjeh zagarantiran. Samo da još taj debi prođe kako treba pa da se i ta prva, mentalna barijera probije.

Od ostalih borbi na popisu bit će sjajnih okršaja. Event predvode neuništivi Shogun Rua i nevjerojatni Anthony Smith u poluteškoj. Upravo je Smith prije nekoliko tjedana 'izbio dušu' Rashadu Evansu kada ga je brutalno nokautirao koljenom tek što je borba počela i time umirovio slavnog bivšeg prvaka.

Shogun će pokušati napraviti najbolji pobjednički niz u 11 godina, ali ako je suditi prema svemu, ne piše mu se dobro. Smith je tip borca kojeg su, više-manje, svi pokušali izbjeći u diviziji. Velik je, snažan i ima sjajan stand-up.

Tu je i doglavna borba večeri između Glovera Teixeire i Coreyja Andersona također u poluteškoj dok će nešto ranije u glavnom programu u oktagon i Marcin Tybura te Stefan Struve.

Prije njih borit će se Nasrat Haqparast i Marc Diakiese što bi trebala biti superatraktivna borba dok su na popisu borbi još i BiH borac Damir Hadžović protiv Nicka Heina te Aleksandar Rakić protiv Justina Ledeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom