Obavijesti

Sport

Komentari 36

Čudesni Babo dao 33 i tricom uz zvuk sirene srušio Buckse!

Čudesni Babo dao 33 i tricom uz zvuk sirene srušio Buckse!
4

U play-off atmosferi Bojan Bogdanović nosio je Jazzere na svojim leđima. Sjajnu predstavu zaokružio je košem uz zvuk sirene čime je zapalio dvoranu u Salt Lake Cityju. Bio je uvjerljivo najbolji igrač na parketu

VIDEO

Nakon što je u pobjedi nad Philadelphijom zabio 20 poena, najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ponovno je imao briljantnu večer. Ovog puta srušio je snažne Milwaukee Buckse postigavši čudesna 33 poena, no ono što je zapalilo Vivint Smart Home Arenu u Salt Lake Cityju je nevjerojatna trica za pobjedu u zadnjim stotinkama.

U play-off atmosferi Babo je nosio Jazzere na svojim leđima. Sjajnu predstavu zaokružio je košem uz zvuk sirene kojom je Utah stigao do šeste pobjede čime drži visoko četvrto mjesto Zapadne konferencije.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

U trećoj četvrtini je u jednom periodu zabio 13 poena zaredom i kada su Bucksi došli na samo četiri poena minusa, vratio ih je u dvoznamenkasti zaostatak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U samoj završnici Khris Middleton je s dva slobodna bacanja poravnao rezultat na 100-100, a onda je uslijedio Babin show.

Prvo je 2,3 sekunde prije kraja Donovan Mitchell u prodoru izgubio loptu i Bucksi su dobili napad za pobjedu. Međutim, pogriješili su kod izvođenja, Middleton je udvojen i napravio je korake...

Do kraja je ostalo 1,3 sekunde, lopta je došla do Bogdanovića koji je s krila ubacio tricu sa sirenom za pobjedu.

Bila je to kruna briljantne večeri u kojoj je za 38 minuta ubacio 33 poena (4/9 za dva, 5/10 za tri, 10/10 slobodna) i tome dodao pet skokova. Pored njega istaknuli su se Conley s 20 poena te Mitchell koji je zabio jedan manje.

Najbolji kod Bucksa bio je Giannis s 30 poena i 12 sokova te Middleton s 26 poena i 11 skokova.

Od ostalih utakmica, valja izdvojiti pobjedu Denvera protiv Philadelphije 100-97, a ključan potez djelo je Nikole Jokića (26 poena, 10 skokova) koji je 1,2 sekunde prije kraja pogodio težak šut. Sixerse, koji su igrali bez Simmonsa, predvodio je Embiid s 19 poena i 15 skokova.

Čudesni Damian Lillard postigao je nevjerojatnih 60 koševa za Portland, no ni to nije bilo dovoljno za pobjedu nad Brooklyn Netsima. Srušio je rekord karijere, ali Netsi su na kraju slavili 119-115.

Mario Hezonja je odigrao 20 minuta za Portland i u tom je vremenu ubacio šest koševa (šut iz igre 2/9, trice 0/3) uz devet skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

New York Knicks su u gostima svladali Dallas Maverickse sa 106-102, a do pobjede ih je predvodio Marcus Morris sa 29 koševa. Mavericksima nije pomogao ni Luka Dončić koji je utakmicu završio s triple-double učinkom - uz 38 koševa upisao je 14 skokova i deset asistencija. 

LA Lakers su kod kuće sa 95-80 bili bolji od Miami Heata. Anthony Davis je za sedmu pobjedu svoje momčadi ubacio 26 koševa uz osam skokova, a LeBron James  25 koševa. Kod Miamija je najbolji bio Jimmy Butler sa 22 ubačaja. 

Minnesota Timberwolves su slavili sa 125-119 nad Golden State Warriorsima nakon produžetaka, a Andrew Wiggins je pobjedi pridonio sa 40 koševa. U redovima Golden Statea najbolji je bio D'Angelo Russell sa 52 koša.

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram