Obavijesti

Sport

Komentari 6

Čudesni Cindra odveo Barcu na svjetski vrh: 'A sad - selidba'

Čudesni Cindra odveo Barcu na svjetski vrh: 'A sad - selidba'
1

Obavio sam dobre pripreme, ne muče me problemi zbog koji sam lani dosta toga preskakao.Dobro je počelo, jako sam zadovoljan, rekao je Luka Cindrić nakon osvojenog naslova prvaka

VIDEO

Nije moglo bolje krenuti. Prešao je u Barcelonu i odmah pokazao zašto ga je španjolski rukometni velikan doveo. Luka Cindrić zabio je 11 golova u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u saudijskom Dammamu, srušio Kiel (34-32) i Barceloni donio naslov svjetskog prvaka.

Barca je s Cindrićem na srednjem vanjskom izgledala poletnije, brže, prodornije i stigla do prvog trofeja u novoj sezoni. Ako se po jutru dan poznaje, Cindru i Barcelonu čeka sjajna sezona.

- Ustvari mi je ovo drugi trofej u dresu Barcelone jer smo osvojili i Kup Katalonije. No, naravno to nije tog ranga. Dobro je počelo, jako sam zadovoljan. Mi tek sad ulazimo u sezonu, slijedi španjolski Superkup, pa starta domaća liga, pa Liga prvaka. Pravi posao tek dolazi, ovo je bio odličan uvod - rekao je Cindrić za Sportske novosti pa dodao:

- Trener je perfekcionist, ima puno ideja, želi da posebno obranu igramo bolje nego što smo igrali i otud to, ali sve drugo je super. Moram reći da sam se odlično našao u Barci, da me momčad prihvatila, da već pomalo učim španjolski, da se sljedećih dana trebam preseliti u stan koji sam odabrao. Tako da je sve više nego dobro zasad.

Iako je Barcelona slavila, hrvatski reprezentativac misli da je Kiel u boljoj formi.

- Koliko god to čudno zvuči, Kiel je za razliku od nas već u top pogonu, puno toga su odigrali, a u Dammamu i utakmicu više od nas. Bilo je tu dizanja i padanja, ali je na kraju dobro završilo. I za sve to klub je dobio nagradu 400 tisuća dolara što je iznimno lijepo.

Cindrić je imao problema s ozljedom aduktora, no uspješno ju je zaliječio i već neko vrijeme funkcionira najnormalnije.

- Da, obavio sam dobre pripreme, ne muče me problemi zbog koji sam lani dosta toga preskakao. Ovdje imam uz sebe i iskusnog Raula i Palmarssona s kojim se, moram reći, odlično kužim, jer on doista razumije rukomet i vrhunski je dovršio utakmicu protiv Kiela.

Na turniru je igrao i njegov bivši klub Vardar.

- Lijepo, to su moji prijatelji, moj klub u kojem sam se popeo na europski tron, a evo sada sam i na svjetskom, ali moram reći da bi oba ta naslova dao za jedna takav s reprezentacijom. I nadam se da ćemo biti zdravi, jer to nam je jedino nedostajalo dosad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani