Obavijesti

Sport

Komentari 7

Čudesni doktor Ivo preokrenuo 6-3 u tie breaku 3. seta i slavio

Čudesni doktor Ivo  preokrenuo 6-3 u tie breaku 3. seta i slavio
1

Nakon što je u Montrealu predao meč bez borbe Felicianu Lopezu, Ivo Karlović maestralno je slavio u kvalifikacijama za ATP u Cincinnatiju. Imao je Sandgren 5-1 i 6-3 u tie breaku trećeg seta, ali je slavio Ivo sa 8-6

VIDEO

Kad vi mislite da je sve gotovo, Ivo doda malo gasa i uđe u playoff kvalifikacija za Masters u Cincinnatiju! Nevjerojatni Karlović (40) još jednom je pokazao kako je mirovina još daleko te je u odlučujućem, trećem setu (4-6, 6-4) preokrenuo praktički izgubljenu situaciju. Amerikanac Sandgren imao je vodstvo 5-1 i 6-3 te meč loptu na svoj servis, ali nije uspio svladati poletnog 'doktora' koji je na kraju slavio s 8-6 u trinaestoj igri trećeg seta.

Ivo je izgubio prvi set 6-4, a u drugom je uzeo rani break za 1-0, a kod tri dva je na svom servisu spasio tri vezane break lopte i nakon toga uspješno priveo set kraju. A onda je treći set klasično otišao u tie break koji je hrvatski veteran (barem prema godinama na papiru) na nevjerojatan način okrenuo u svoju korist.

Pobjedom je izborio posljednje kolo kvalifikacija u kojem ga čeka susret protiv još jedne teniske legende, Nijemca Phillipa Kohlschreibera (35). Dosad su se susretali šest puta - u dva je navrata slavio hrvatski predstavnik, dok Nijemac ima četiri pobjede, od toga tri u zadnja tri ogleda. No, Karlović ima bolji skor na tvrdoj podlozi - dvije pobjede i jedan poraz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba