Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čudna smrt navijača Engleske: Prijetio pa umro pri privođenju

None Foto: Reuters/PIXSELL

Policija je prvo prišla 32-godišnjaku koji je bio u bespomoćnom stanju, odvezla ga u bolnicu pa privela nakon što se počeo ponašati agresivno, a umro je na putu do policijske postaje. Zašto? Nije poznato

Britanski državljanin preminuo je u Sofiji u ponedjeljak na dan utakmice između Bugarske i Engleske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, prenosi BBC.

Jutro uoči utakmice u glavnom gradu Bugarske policajci su prišli 32-godišnjaku nakon što su građani pozvali pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO: TRENING ENGLESKE REPREZENTACIJE

"Policija je primila dojavu o čovjeku u bespomoćnom stanju. Odvezli su ga u bolnicu, gdje se odjednom počeo ponašati agresivno, bjesnio je i prijetio", stoji u priopćenju bugarskoga ministarstva vanjskih poslova.

Muškarca su zbog toga policajci priveli, a preminuo je dok su ga prevozili u policijsku postaju u nerazjašnjenim okolnostima. Sumnja se da je razlog droga.

Euro 2020 Qualifier - Group A - Bulgaria v England U SOFIJI I NACISTIČKI POZDRAVI Bebek je dvaput prekidao meč Engleza zbog rasizma Bugara!

Što je uzrok smrti, nije poznato. Bugari tvrde kako su pokrenuli istragu, a o svemu će se očitovati i Engleski nogometni savez kad dobije sve informacije.

Nije to bio jedini incident u Sofiji na dan utakmice protiv Bugarske. Još je jedan Britanac zadobio lakše ozljede tijekom dana, a problema je bilo i na samoj utakmici. Hrvatski sudac Ivan Bebek dvaput je prekidao utakmicu zbog rasističkih povika i nacističkih pozdrava huligana iz domaćih redova. Utakmica je ipak završila, i to visokom pobjedom "gordog albiona" 6-0.

Naslovna fotografija: ilustracija

POGLEDAJTE VIDEO: NEREDI ENGLESKIH HULIGANA NA EURU 2016.

Komentari (10)
  • zasto ste video stavili sa eura 16? mogli ste i sa eura 00

    15. 10. 2019,   04:10
  • droga. agresija je simptom apstinencijske krize. navijači svih nacija koji idu na gostovanja usred tjedna su talog postojanja

    15. 10. 2019,   00:21
  • Sad nek glumi mangupa

    15. 10. 2019,   06:37
Message