Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čuo bi svoje od Contea... Oscar fulao dva penala u 11 minuta!

None Foto: ALY SONG/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Brazilac je uspio u 11 minuta dvaput promašiti penal u utakmici u kojoj je njegov klub izgubio od Urawa Red Diamondsa 1-0. Ne događa se takvo nešto baš svaki dan, pogotovo ne u režiji bivšeg 'plavca'

Oscar u Shanghaiju! Ovako nekako je izgledala vijest u prosincu prošle godine kad je objavljeno da će Oscar napustiti londonski Chelsea. Za javnost razlog je bio što Conte ovu sezonu neće računati na njega, ali vjerujemo da 24 milijuna eura godišnje u Kini Brazilcu nije odmoglo pri donošenju odluke.

Kako god, vratimo se na ono bitno. Oscar sada igra kinesku ligu, manje zahtjevnu, manje popularnu, manje zanimljivu nego što je to Premierliga. Možda mu je onda i motivacija nešto manja. 

Ovaj 25-godišnjak uspio je u 11 minuta dvaput promašiti penal u utakmici u kojoj je njegov klub izgubio od Urawa Red Diamondsa 1-0. Ne događa se takvo nešto baš svaki dan, pogotovo ne kroz režiju igrača koji se u Chelseaju bez puno problema 'igrao' s protivničkim igračima. 

POGLEDAJTE VIDEO

Evo, ako vam je pažnja trajala jednu minutu, više-manje, za to vrijeme Oscaru je na bankovni račun sjelo novih 350 kuna. Nije mu sigurno bilo lijepo profulavši dva penala u svega 11 minuta, ali smirit će ga pogled na kinesku m-zabu. 

Komentari (6)
  • Kinesku m zabu??? Omg, sta ja citam.

    11. 4. 2017,   22:49
  • Koliko je ono bili 60, 65 miljuna. Posao desetljeća.

    11. 4. 2017,   23:43
  • Nikad neces biti kao Martin Palermo sa penalima , jer samo on moze promasit 3

    12. 4. 2017,   00:02