Obavijesti

Sport

Komentari 38

Šego: Ostavio bih se rukometa da nismo ostali u igri za Tokio

Šego: Ostavio bih se rukometa da nismo ostali u igri za Tokio
7

Hrvatska rukometna reprezentacija je pobjedom nad Francuskom (23-20) izborila nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju 2020. Pobjeda je 'kaubojima' skinula veliki teret s leđa

VIDEO

Ovo je bio odličan turnir i za mene i za cijelu momčad. Žao nam je zbog polufinala, ali nema plakanja, idemo dalje. Da se nismo plasirali u kvalifikacije za Olimpijske igre, ostavio bih se rukometa - rekao nam je Marin Šego kroz smijeh. 

Pokretanje videa...

21:44

Hrvatski heroj na golu i protiv Francuske je bio u odličnom izdanju. Svojim je obranama izluđivao izabranike Didiera Dinarta i bio jedan od 'glavnih kotačića' sa deset obrana u pobjedi 'kauboja' protiv svjetskih prvaka. 

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Main Round Group 1 - France v Croatia

- Večeras smo stvarno odigrali jednu veliku utakmicu. Obrana je bila na visokom nivou, a ovo što je prošlo sam ja pokupio iza njih. Kao i većinu turnira, odigrali smo na jednoj visokoj razini, od prve do zadnje minute smo se borili. Odlično smo posložili obranu, napad je bio dobar i mislim da smo zasluženo pobijedili - rekao je hrvatski golman i dodao:

- Ova pobjeda je od velike važnosti, cijeli turnir smo vrhunski igrali osim tog jednog poluvremena protiv Brazila. Mislim da svi možemo biti zadovoljni, žal veliki ostaje za medaljom, ali mislim da možemo jedan drugome pogledati u oči i reći da smo odigrali veliki turnir.

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Main Round Group 1 - France v Croatia

I u najtežim su trenutcima reprezentativci bili jedni uz druge, a pokazali su kako je atmosfera na vrhunskoj razini i da su baš prava 'klapa' koja zna cijeniti podršku navijača.

- Od početka je cilj bio izboriti kvalifikacije za OI. Malo smo poljuljani u toj utakmici s Brazilom, ali danas smo opet pokazali da smo odlična klapa i da smo sposobni dobro odigrati kad je najteže. Bilo je naših ljudi, kao i na svakoj utakmici. Čuli smo ih i želim se zahvaliti svima koji su nas bodrili ovdje, kao i svima u Hrvatskoj, Hercegovini i Međugorju koji su nas bodrili pred malim ekranima - završio je novi golman Montpelliera.

France - Croatia

'Kauboji' sad imaju dva dana odmora, a zatim im slijedi utakmica za peto mjesto u subotu protiv Švedske s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio