Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Da razbijam i galamim, više bi me gledali, ali ne bih to bio ja'

None Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Vjenčanje? Vidjet ćemo jesam li spreman za tu borbu. Popularan sam i lijep, možda me neka i ukrade, nasmijao se Filip Hrgović i otkrio: "Nakon vjenčanja supruga bi mogla sa mnom u Ameriku"

Hrvatski boksač Filip Hrgović (26) vratio se u Hrvatsku nakon debitantskog meča u SAD-u protiv Gregoryja Corbina (38), kojeg je nokautirao nakon 60 sekundi prve runde u meču u Marylandu.

Prije idućeg meča u ringu čeka ga jedan koji je možda i puno važniji. Ovaj vikend sa zaručnicom Marinelom uplovit će u bračnu luku.

- Vidjet ćemo jesam li spreman za tu borbu, haha. Ima još nekoliko dana. Popularan sam i lijep, da me ne bi otela neka, haha. Spreman sam. Nema bez obitelji ništa, meni je to smisao života. Imati dječicu, oženiti se. Tako da se radujem tome. Ruku na srce, nije u šoldima sve - rekao je Hrga.

Kako mu je bilo boriti se samo tjedan dana prije vjenčanja?

- S Corbinom sam dogovorio: "Daj nemoj me udarati, ženim se za tjedan dana", haha. Što mi je rekao? Žalio se da je udarac bio iza glave, da sudac nije trebao prekinuti. Samo sam ga pozdravio i rekao da je bila odlična borba. Ali nema smisla, sudac je napravio odličnu borbu. Mislim da se još ne bi probudio da je sudac pustio da ide dalje.

"MOŽDA JE CIA TO ZABRANILA" Hrga: Idući put neću ući u ring dok mi ne puste Thompsona...

Nakon nekoliko tjedana odmora u Hrvatskoj, buduća supruga mogla bi s njim put Amerike za iduću borbu.

- Prije same borbe nekoliko tjedana uvijek sam sam. Ako bude sa mnom, morat će se vratiti nekoliko tjedana prije borbe. Ali normalan je zajednički život poslije svadbe, tako da će ona biti gdje god sam i ja - rekao nam je Filip Hrgović.

U medijima je uvijek dobro raspoložen i spreman za šalu, ali nije sklon skandalima poput nekih drugih boksača. To bi mu vjerojatno omogućilo da bude zapaženiji kod drugih boraca i prije dospije do vrha. No ne odustaje od svoje filozofije.

- Vjerojatno bih imao puno više pregleda da bacam stolce, da se potučem na pressici, da galamim i prozivam, ali to ne bih bio ja i to bi bilo nešto što bi mi u konačnici možda štetilo. Mislim da je najbolje biti svoj, imati svoj stav, svoj imidž - kaže Filip.

Iznio je i neke primjere.

- Manny Pacquiao svaku nedjelju na društvenim mrežama objavljuje fotografiju kako s obitelji ide u crkvu i čovjek je megazvijezda. Nikad ne priča loše i ne provocira. Vladimir Kličko ima isto gospodski, neokaljan imidž, Vitalij Kličko, Golovkin... Mislim da je bitno što ću ja napraviti u ringu. Treba ganjati svoju priču - rekao nam je Hrga.

Komentari (35)
  • Svojim izjavama sam sebi snižava reputaciju... Ljudi ga ne vole jer je bahat i jer prakticira ''hvalite me usta moja''... Nekad je bolje biti veliki čovjek nego veliki sportaš... Vidimo na primjeru Messija i Ronalda...Vrhunski sportaši, a Messi ne zna podnest poraz, a Ronaldo se ne zna proveseliti sa suigračima ako on nije zabio gol...

    29. 5. 2019,   07:30
  • Mirko legendo!

    29. 5. 2019,   07:04
  • Gledah jučer intervju na tv-u. Mislim ,vrijedan je čovjek da da poslušam 5 minuta.Novinarka njega oslovljavala sa "vi"a on nju sa bezobranih "ti". Bio bi velik čovjek da poštuje ljude kao i oni njega, šteta

    29. 5. 2019,   07:27