Obavijesti

Sport

Komentari 35

'Da razbijam i galamim, više bi me gledali, ali ne bih to bio ja'

'Da razbijam i galamim, više bi me gledali, ali ne bih to bio ja'
1

Vjenčanje? Vidjet ćemo jesam li spreman za tu borbu. Popularan sam i lijep, možda me neka i ukrade, nasmijao se Filip Hrgović i otkrio: "Nakon vjenčanja supruga bi mogla sa mnom u Ameriku"

VIDEO

Hrvatski boksač Filip Hrgović (26) vratio se u Hrvatsku nakon debitantskog meča u SAD-u protiv Gregoryja Corbina (38), kojeg je nokautirao nakon 60 sekundi prve runde u meču u Marylandu.

Pokretanje videa...

05:43

Prije idućeg meča u ringu čeka ga jedan koji je možda i puno važniji. Ovaj vikend sa zaručnicom Marinelom uplovit će u bračnu luku.

- Vidjet ćemo jesam li spreman za tu borbu, haha. Ima još nekoliko dana. Popularan sam i lijep, da me ne bi otela neka, haha. Spreman sam. Nema bez obitelji ništa, meni je to smisao života. Imati dječicu, oženiti se. Tako da se radujem tome. Ruku na srce, nije u šoldima sve - rekao je Hrga.

Kako mu je bilo boriti se samo tjedan dana prije vjenčanja?

- S Corbinom sam dogovorio: "Daj nemoj me udarati, ženim se za tjedan dana", haha. Što mi je rekao? Žalio se da je udarac bio iza glave, da sudac nije trebao prekinuti. Samo sam ga pozdravio i rekao da je bila odlična borba. Ali nema smisla, sudac je napravio odličnu borbu. Mislim da se još ne bi probudio da je sudac pustio da ide dalje.

Hrga: Idući put neću ući u ring dok mi ne puste Thompsona...
Hrga: Idući put neću ući u ring dok mi ne puste Thompsona...

Nakon nekoliko tjedana odmora u Hrvatskoj, buduća supruga mogla bi s njim put Amerike za iduću borbu.

- Prije same borbe nekoliko tjedana uvijek sam sam. Ako bude sa mnom, morat će se vratiti nekoliko tjedana prije borbe. Ali normalan je zajednički život poslije svadbe, tako da će ona biti gdje god sam i ja - rekao nam je Filip Hrgović.

U medijima je uvijek dobro raspoložen i spreman za šalu, ali nije sklon skandalima poput nekih drugih boksača. To bi mu vjerojatno omogućilo da bude zapaženiji kod drugih boraca i prije dospije do vrha. No ne odustaje od svoje filozofije.

- Vjerojatno bih imao puno više pregleda da bacam stolce, da se potučem na pressici, da galamim i prozivam, ali to ne bih bio ja i to bi bilo nešto što bi mi u konačnici možda štetilo. Mislim da je najbolje biti svoj, imati svoj stav, svoj imidž - kaže Filip.

Iznio je i neke primjere.

- Manny Pacquiao svaku nedjelju na društvenim mrežama objavljuje fotografiju kako s obitelji ide u crkvu i čovjek je megazvijezda. Nikad ne priča loše i ne provocira. Vladimir Kličko ima isto gospodski, neokaljan imidž, Vitalij Kličko, Golovkin... Mislim da je bitno što ću ja napraviti u ringu. Treba ganjati svoju priču - rekao nam je Hrga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu