Obavijesti

Sport

Komentari 66

'Da sam ja bio tako agresivan, sudio bi faul. Zašto sad nije?'

'Da sam ja bio tako agresivan, sudio bi faul. Zašto sad nije?'
1

Pa i (sudac) je sam rekao da je 50-50... Bod je bolji nego da nismo ništa dobili, ali nije neka situacija što se tiče kartona koje smo Vida i ja dobili. Nećemo igrati na bod protiv Slovaka, kaže Dejan

VIDEO

Dejan Lovren dobio je žuti karton nakon prosvjedovanja prema sucu Björnu Kuipersu u akciji iz koje je Ben Davies oštro startao na Matea Kovačića, a Gareth Bale potom zabio za konačnih 1-1 u dvoboju Walesa i Hrvatske.

Zbog tog kartona neće moći igrati u ključnoj utakmici "vatrenih" protiv Slovačke 16. studenog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:04

- S mog gledišta, bio je faul. Stavio bih se u svoju poziciju. Da sam ja bio tako agresivan prema napadaču u bilo kojem dijelu terena, svirao bi sigurno prekršaj. Nije mi jasno. I sam je rekao da je 50-50, zašto onda nije odlučio da je faul - pita se stoper Liverpoola, koji je dodao:

- Mix osjećaja. Možemo biti zadovoljni bodom. Bolje nego da nismo ništa uzeli, ali opet nije neka situacija što se tiče kartona koje smo Vida i ja dobili. Ali vjerujem da igrači koji će igrati mogu to nadoknaditi i, gledajući ukupno, bolji smo od Slovaka i treba to dobiti. Ne igrati na bod jer mi tako ni ne znamo igrati. Očekuje nas do kraja borba.

Modrić: Opustili smo se, igrali alibi igru i zakomplicirali si sve
Modrić: Opustili smo se, igrali alibi igru i zakomplicirali si sve

Koliki će hendikep biti neigranje prvoga stoperskog para u tako važnoj utakmici?

-  Svakog igrača se može zamijeniti, ali sa stoperskim parom je drugačije jer smo Vida i ja toliko dugo u reprezentaciji, imamo to iskustvo. Ali vjerujem i u mlađe igrače, dobit će priliku, neka pokažu da mogu - rekao je Lovren.

Prokomentirao je ozljedu Luke Modrića u završnici zbog koje je šepajući izašao s terena, a potom je potvrđeno kako ona nije ozbiljna.

- Nadam se da je samo udarac, kako je rekao. Bolno je izgledalo, i dalje šepa, nadam se da nije ništa strašno - zaključio je Dejan Lovren.

 

Vida: Bili smo spori, nismo mogli stvoriti šansu

- Izgubili smo dva boda, možda malo i zbog pogreške suca. Mislim da je njihov igrač udario i loptu i Matea, što je za mene prekršaj, a bez te greške ne bi nam zabili gol. No nažalost nema VAR-a i idemo dalje. Imamo još utakmicu protiv Slovačke kod kuće i nadam se da ćemo proći na Europsko prvenstvo te obradovati svoje navijače - rekao je Lovrenov partner u obrani Domagoj Vida i dodao:

- Kontrolirali smo utakmicu, nisu nam toliko ni pritiskali zadnju liniju. Naposljetku smo mi bili spori, oni su nam zatvarali dubinska proigravanja i nismo mogli stvoriti pravu priliku. Nismo bili dovoljno konkretni i podjela bodova je ipak zaslužena. Ne treba nas to obeshrabriti. Samo da se nitko ne ozlijedi u klubovima, zdravlje je najvažnije i treba doći spreman na zadnje okupljanje. Kovačiću i Modriću želimo što brži oporavak.

Stoper Bešiktaša požutio je u 15. minuti zbog oštrog starta na Danielu Jamesu. Velšanin je ostao nepomično ležati na terenu, a nakon utakmice izbornik Ryan Giggs otkrio je da je glumio.

- Najviše mi je žao nepotrebnog žutog kartona, nisam vidio igrača koji mi je dolazio. Doduše, moglo je biti i gore, da sam ga slučajno udario u glavu bio bi i crveni karton. Izbornik će naći najbolje rješenje, dostojno će nas zamijeniti. Ne treba brinuti. Nećemo gledati bod u Rijeci, idemo na pobjedu i dat ćemo svoj maksimum. Nas dvojica bit ćemo najglasniji navijači - zaključio je Vida.

Pokretanje videa...

Navijači u Walesu 01:53
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe