Obavijesti

Sport

Komentari 79

DailyMail: Hrvati nemaju love i korumpirani su. Kako su dobri?

DailyMail: Hrvati nemaju love i korumpirani su. Kako su dobri?
1

Predsjednik HNS-a Davor Šuker tražio je kineske ulagače. Na kraju, Hrvatska je Španjolsku ugostila u hrpi betona, stadionu Maksimir gdje su gledatelji izloženi svim vremenskim prilikama, piše Daily Mail

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 15 sati igra posljednju utakmicu skupine elitnog ranga Lige nacija. Na mitskom Wembleyju čeka nas teško gostovanje protiv Engleske, koja će htjeti revanš za onaj poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva budući da se na Rujevici i nije nešto pretjerano iskazala.

Obje momčadi odradile su posljednje taktičke pripreme na subotnjem treningu i maksimalno spremno dočekuju susret.

- Atmosfera u svlačionici je odlična, nismo dobro otvorili Ligu nacija, ali smo se iz utakmice u utakmicu dizali i nakon velike pobjede nad Španjolskom opet ovisimo sami o sebi. Englezi su više trebali proučavati nas nego mi njih jer smo ih dobili u polufinalu Svjetskog prvenstva, a u Rijeci je bilo 0-0. Dobro smo ih proučili, shvatili smo koje smo greške radili i ispravit ćemo ih. Igramo pred njihovom publikom i zbog toga će biti teško igrati - rekao je Ivan Perišić uoči utakmice dok je izbornik Zlatko Dalić dodao:

- Hrvatska je ove godine igrala protiv vrhunskih momčadi i za nas je najbitnije da ostanemo u društvu najboljih reprezentacija svijeta, kako bismo i dalje mogli napredovati. Zbog toga nam je i bod protiv Engleske odličan jer nam on donosi ostanak u elitnoj skupini Lige nacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako je Modrić najbolji igrač svijeta?

I Englezi se bave nama. Premda na njihovim portalima pretežito prevladava rugby, a ponegdje se zalomi i cricket, DailyMail odlučio je dati opsežan i zanimljiv tekst o njihovim današnjim protivnicima. Točnije, u glavni plan gura Luku Modrića, nedostatak love i korupciju u nas Hrvata.

- Malena država od 4,2 milijuna ljudi u četvrtak je demonstrirala da njezin uspjeh na Svjetskom prvenstvu nije bio slučajan tako što je pobijedila Španjolsku 3-2 - piše engleski medij pa dodaje:

- Pa ipak, kako uspijeva stvoriti takve igrače kao što su Luka Modrić, koji je trenutno i najbolji igrač svijeta, kada ima toliko skromnu nogometnu infrastrukturu? - pita se autor članka.

Nacionalni stadion? Evo vam Maksimir

- Na materijalnom nivou, finale protiv Francuske i nije nešto promijenilo. Pojavilo se par sponzora više, no molbe izbornika Zlatka Dalića za novim nacionalnim stadionom završile su ispod tepiha. Zagrebački gradonačelnik (Milan Bandić op.a.) govorio je o građevini koju je nazvao "Plavi vulkan" koja bi trebala biti na zapadnom dijelu glavnom hrvatskog grada. Dizajn tek treba napraviti i predsjednik HNS-a Davor Šuker tražio je kineske ulagače. Na kraju, Hrvatska je Španjolsku ugostila u hrpi betona, stadionu Dinama Maksimiru gdje su gledatelji izloženi svim vremenskim prilikama.

Autor se dalje referirao i na stanje u hrvatskom nogometu te spomenuo Zdravka Mamića i njegov bijeg u BiH, kako je pronevjerio ogromnu količinu novca, kako u RH vlada korupcija, a spomenuo je i Dinamovo prezimljavanje u Europi prvi put nakon 49 godina.

Također, nije propustio spomenuti i da je Dinamo bio prvak posljednjih 12 od 13 godina te da je Zdravko Mamić uložio novce u nogometnu akademiju Dinama. U tekstu se spominje i to da je Hajduk, kao Dinamov najveći rival, odbio Luku Modrića, ali da to nije napravio i Dinamo.

- I iako su izgubili 6-0 od Španjolske, vratili su se nevjerojatnom izvedbom u četvrtak i omogućili si osvajanje grupe i eliminaciju Engleske iz natjecanja - završava DailyMail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener