Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Daj mi Edgara i moj honorar doniraj u humanitarne svrhe!'

'Daj mi Edgara i moj honorar doniraj u humanitarne svrhe!'
1

Iako je u ožujku najavio odlazak u mirovinu, rijetki su vjerovali da je to istina. A kako stvari stoje, 'zloglasni' Conor McGregor (31) u oktogon bi se trebao vratiti u prosincu i to protiv veterana Frankieja Edgara (38)

VIDEO

Evo White, dogovori meč. Moj honorar daj u dobrotvorne svrhe, poručio je na Twitteru zasad umirovljeni borac Conor McGregor (31) nakon što je UFC-ov veteran Frankie Edgar (38) pristao na ranije prozivke o ulasku u oktogon u prosincu.

Sedam mjeseci u mirovini očito je bilo previše za 'zloglasnog' Irca koji sve češće spominje izlazak iz mirovine i povratak u oktogon. Nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova (31) prošle godine, Conor je imao drugačije životne planove od slobodne borbe. U nebesa je marketinški podignuo svoj 'Proper twelve' viski, ali srce ga sad ipak vuče u oktogon.

FILE PHOTO: UFC lightweight champion Conor McGregor of Ireland poses on the scale during his official weigh-in at T-Mobile Arena in Las Vegas

I ovaj put nije riječ o zaradi, nije riječ o nečemu brzom kako bi opet dobio malo pažnje. Riječ je o povratku staroj ljubavi jer za sljedeću borbu koja bi trebala biti protiv veterana Edgara, Conor neće dobiti ni centa, već će svoj cijeli honorar donirati u dobrotvorne svrhe. UFC 245 na rasporedu je u prosincu, a već su tri zvučne borbe za glavnoj kartici.

Za taj događaj zasad su potvrđene samo borbe između Hollowaya Volkanovskog za pojas u perolakoj kategoriji, Germaine de Randamie i Amande Nunes za pojas bantam kategorije te glavna borba večeri, ona između Colbyja Covingtona i Kamarua Usmana za pojas velter kategorije.

Pitanje je gdje bi na 'main card' ugurali McGregora i Edgara, jer iako nije borba za titulu, Conor McGregor je sam po sebi PPV magnet pa i ne bi bilo najbolje da njegova borba bude prva ili druga u glavnom dijelu večeri. No, o tom - potom, borba još nije dogovorena, ali sve upućuje na to da ćemo 'zloglasnog' opet gledati u oktogonu. 

MMA: UFC 240-Holloway vs Edgar

A Frankie Edgar, on je svoje za ovaj sport već dao. 'Odgovor' je u UFC-u od 2007. sedam poraza, jednu neodlučenu borbu i 17 pobjeda. Amerikanac je ove godine izgubio u borbi za titulu perolake kategorije od Maxa Hollowaya odlukom sudaca, ali još mu nije dosta. Ovaj omaleni, ali hrabri i atraktivni borac ide do kraja - želi borbu protiv 'zloglasnog'. A i zaslužuje takav spektakl.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao