Obavijesti

Sport

Komentari 98

Dalić našao Mandžinu zamjenu: Evo s kojih 11 ide na Portugal!

Dalić našao Mandžinu zamjenu: Evo s kojih 11 ide na Portugal!
1

Volio bih da Cristiano igra sutra, bio bi još veći spektakl, ali i kod nas se Rakitić odmara, Cristiano zaslužuje odmor, nekima nakon SP-a treba dulje da uđu u formu, rekao je izbornik Dalić

VIDEO

Zlatko Dalić našao se najavljujući utakmicu Portugala i Hrvatske (četvrtak, 20.15, Nova TV) na 'streljani' portugalskih novinara zbog izjave da nikad ne bi u momčadi imao egoista Ronalda.

- Očekujemo tešku utakmicu na početku novog ciklusa. Od prvog dana kako sam izbornik tražim teške utakmice i želim utakmice kao što je ova protiv Portugala. Za mene su najvažnije kvalifikacije za Europsko prvenstvo i za to ću pripremat ekipu - rekao je Zlatko Dalić.

- Kritike prema Cristianu Ronaldu? Žao mi je da je do toga došlo. To je bio dio mog odgovora na pitanje zašto nije bio na dodjeli nagrade i o negativnim komentarima prema Luki, odgovorio sam da je to sebično od njega i da ne volim takve igrače. Ništa osobno, ni negativno, možda krivo prezentirano, žao mi zbog toga.

- Ja sam za Fifin The Best glasao za Modrića, a na drugo mjesto sam stavio Ronalda . Luka je zaslužio biti najboji igrač Europe i svijeta. Bio je najbolji igrač klupkog SP-a, prvak Europe s Realom, drugi s Hrvatskom na svijetu i najbolji igrač SP-a, nitko nema ove godine trofeje kao on! Konkurencija je jako velika, Cristiano je jedan od najboljih svih vremena, ali ovu je godinu obilježio Luka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Volio bih da Cristiano igra sutra, bio bi još veći spektakl, ali i kod nas se Rakitić odmara, Cristiano zaslužuje odmor, nekima nakon SP-a treba dulje da uđu u formu. Možda će biti prigoda da se suočimo na Euru.

Dalić je izdiktirao i sastav, s jednim iznenađenjem: neće početi Ivan Santini .

- Sutra je dopušteno šest zamjena, što ćemo i iskoristiti. Najvažnije je da svi koji su tu igraju ove dvije utakmice. Sutra će Santini i Livaja dobiti po poluvrijeme, probat ću Barišića i Mitrovića, i to je to. Igrat će Kalinić - Vrsaljko, Vida, Mitrović, Barišić - Badelj, Kovačić - Pjaca, Modrić, Perišić - Livaja.

Šime Vrsaljko rekao je:

- I prije Rusije je bilo veliko veselje okupiti se sa suigračima  družiti se, a pogotovo je tako nakon SP-a. Da se ne varamo: svaka pomisao na reprezentaciju i susret vraća lijepa sjećanja sa SP-a, a to treba biti motiv, vodilja za dalje, da se tako ponašamo i igramo i u budućim utakmicama.

- Nisam još napravio novu tetovažu nakon SP-a.

I njega je zateklo pitanje tko je najbolji na svijetu.

- Igrao sam s Griezmannom, protiv Ronalda, a Luka je iz mog grada, moj prijatelj i suigrač, realno je i najzaslužnije da ponese nagradu najboljeg na svijetu, opravdano.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka