Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dalićev popis za kvalifikacije: Treba li zvati Brunu Petkovića

None Foto: Slavko Midžor/Duško Jaramaz/PIXSELL

U Dinamu već znaju da je Petar Stojanović na Kekovu širem spisku Slovenije, kao i da je Robert Prosinčeki pozvao Amera Gojaka. Ali za Petkovića i u Maksimiru vlada iščekivanje

Zlatko Dalić u ponedjeljak u 11 sati objavit će popis kandidata za početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020., koje ‘vatreni’ otvaraju protiv Azerbajdžana (Zagreb, 21. ožujka) i Mađarske (Budimpešta, 24. ožujka).

Darijo Srna neće biti na njemu, a veliko je pitanje koliko će se naći dinamovaca u sezoni europskog procvata. Dominik Livaković je siguran, mnogi smatraju da poziv zaslužuje i Bruno Petković.

Zanimljivo, u klubu već znaju da je Petar Stojanović na Kekovu širem spisku Slovenije, kao i da je Robert Prosinečki pozvao Amera Gojaka. Ali za Petkovića i u Maksimiru vlada iščekivanje.

Otvaranje kvalifikacija sigurno će propustiti ozlijeđeni Vrsaljko, Pivarić, Strinić i Mitrović, pa će Dalić morati krpati bekovske pozicije. 

Dejan Lovren suspendiran je za Azere, ali bi se trebao oporaviti za Mađarsku iako već dva mjeseca ne igra za Liverpool, dok je veliki problem minutaža u klubu Pjace, Brekala, Roga, Sose, Jedvaja...

Komentari (121)
  • U svakom slučaju bolje Brunu nego Copa, Pjacu, Sanacija i Livaju!

    3. 3. 2019,   22:00
  • Realno, petković ima za sada 10 golova, 9 asistencija, e sad, ja mislim da je zavrijedio bar bit pozvan pa da ga dalić vidi na treninzima kako diše i radi, ko zna, lošiji od santinija i livaje nije sigurno... Ako santini i livaja dobiju priliku a ne pokažu ništa, zašto onda nebi priliku dali petkoviću, nek pokaže pa ako bude šta u redu a ako ne, idemo dalje, nema se šta izgubiti!

    3. 3. 2019,   22:06
  • Petra Bočkaja treba zvati, odlican krilni igrač

    3. 3. 2019,   22:07