Obavijesti

Sport

Komentari 2

Damir Martin: Drugačije ne ide, sam kucam na vrata sponzora

Damir Martin: Drugačije ne ide, sam kucam na vrata sponzora
1

SRAMOTA Damir Martin prepušten je sam sebi, Glasnović je zanimljiviji Talijanima nego Hrvatima, a Tončiju Stipanoviću ni ime na spomen-ploči u njegovu Splitu nisu napisali kako treba

VIDEO

Točno mjesec dana nakon završetka Igara u Riju Sara Kolak je još podstanarka, Josip Glasnović čeka zaposlenje, a Šime Fantela i Igor Marenić još nisu ni vidjeli obećane stanove. Zapravo, ne znaju niti gdje su. E, to vam je cijena olimpijskog zlata u Hrvatskoj.

- Bojim se da mi se ne dogodi slučaj Giovanni Cernogoraz. On je zlato u trapu osvojio 2012. u Londonu, a posao u vojsci dobio je, unatoč brojnim obećanjima, tek prošle godine. Valjda sam zaslužio dobiti posao, mislim da sam puno dao Hrvatskoj - rekao je Josip Glasnović, koji je u Riju naslijedio Giovannija.

Sa zlatom je, eto, dobio samo brige.

Prihvatio bi bilo koji posao

- Iz HOO-a kažu da rade na tome da brzo dobijem posao. Prihvatit ću bilo što, radio bih i u Čistoći i kao šumar. Vani je to regulirano, postoje sportske grupe u vojsci, policiji, šumarstvu... - kaže Glasnović, koji zbog zbog umjetne leće u oku ne može biti primljen u vojsku jer nije odslužio vojni rok.

- Htio sam vojni rok odraditi prošle godine, no rekli su mi da sam prestar. Granica je, mislim, 27 ili 28 godina, a ja sam prošle godine imao 32 - kaže Glasnović.

Zlatna kopljašica Sara Kolak živi kao podstanarka, a to će i ostati, bez obzira na veliki uspjeh u Riju. A podstanarka je kod trenerove mame.

Bjelokošćanin dobio kuću

- To mi i odgovora, nemam dečka, ne dovodim nikog doma i imam svoj mir - kaže Sara, koju s 21 godinom još ne muče financijski problemi, premda joj je Sandra Perković priskočila u pomoć kupivši joj koplje za više od 1000 eura.

- Nisam gladna, imam krov nad glavom i sjajnu obitelj. U koplje nisam otišla zbog novca - kaže Sara.

Vjerojatno nisu niti Bjelokošćanin Sheik Cisse Sallah i Singapurac Joseph Schooling. Međutim, prvi je za zlato u taekwondou dobio kuću i 570.000 kuna. Potonji je u plivanju pobijedio Phelpsa i zaradio pet milijuna kuna.

Našim zlatnim jedriličarima Šimi Fanteli i Igoru Mareniću grad Zadar obećao je stanove, no zasad je to samo usmeno. Dečki nisu vidjeli niti nacrte. Srebrni Tonči Stipanović dobio je samo ploču na šetnici u Splitu na Rivi.

Ružni komentari

- Vjerujem da ćemo dobiti te stanove, žao mi je tek što su neki komentari negativni, da možda ne zaslužujemo te stanove - kaže Fantela.

Damir Martin, srebrni veslač u skifu, pak, sam je uzeo stvari u svoje ruke.

- Nitko se neće boriti za tebe. Imam dvije srebrne medalje, a sam kucam na vrata sponzora i zovem ih - kaže veslačko čudo iz Vukovara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe