Obavijesti

Sport

Komentari 13

Damir Martin prvi u Svjetskom kupu! Pomeo sve i uzeo zlato

Damir Martin prvi u Svjetskom kupu! Pomeo sve i uzeo zlato
1

Martin je od samog početka držao vodstvo, te je nakon 7:26.90 minuta ušao u cilj. Druga je ovo hrvatska medalja danas nakon što su braća Sinković uzela srebro

VIDEO

Damir Martin u samcu osvojio je prvo mjesto na prvoj ovogodišnjoj regati veslačkog Svjetskog kupa u bugarskom Plovdivu! Nakon sjajnih vijesti da su braća Sinković stigla do srebrne medalje, stigla je još bolja - Damir Martin je zlatni!

Srbi pobijedili Sinkoviće! Braća uzela srebro u Svjetskom kupu

Martin je od samog početka držao vodstvo, te je nakon 7:26.90 minuta ušao u cilj. Na drugo mjesto plasirao se Bjelorus Pilip Pavukou rezultatom 7:33.040, a na trećem je Finac Robert Ven s rezultatom 7:37.290.

Četverac bez kormilara u sastavu Tomislav Šain, Ivan Piton, Patrik Lončarić i Anton Lončarić zauzeo je četvrto mjesto s 8.20 sekundi zaostatka za Poljskim četvercem koji je odnio pobjedu (6:08.40). Na drugo mjesto plasirala se Rumunjska sa 2.30 sekundi zaostatka, a na treće Austrija sa 5.71 sekundi zaostatka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Plovdiv je prva regata ovogodišnjeg Svjetskog kupa, a sljedeći nastup je na Europskom prvenstvu u Luzernu od 31. svibnja do 2.lipnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu