Obavijesti

Sport

Komentari 18

Dan odluke: Meštrović odlučuje o sudbini Skendera u Osijeku

Dan odluke: Meštrović odlučuje o sudbini Skendera u Osijeku
1

Nije mi jednostavno jasno kako smo uspjeli izgubiti utakmicu u kojoj smo dominirali 90 minuta. Sramota me doći u Osijek, nakon ove presice obavit ću razgovor s predsjednikom kluba, najavio je Skender sastanak

VIDEO

Jednom je rekao da mu je trenerski uzor Mauricio Pochettino, no rezultati Dine Skendera u Osijeku u posljednje vrijeme daleko su od onih Argentinca. Rezultatska kriza alarmirala je vrh kluba pa je predsjednik Ivan Meštrović osobno zatražio sastanak s trenerom gdje će donijeti konačnu odluku: iskazati mu povjerenje ili tražiti zamjenu.

Nakon što je Zoran Zekić napustio klupu 'bijelo-plavih', Skender je uspio izazvati trenutnu reakciju i njegov Osijek prošle sezone izgledao je poletno, tehnički potkovano i u stanju pobijediti svakoga. Dobio je priliku i postao prvi izbor na klupi kao Zekićev nasljednik.

POGLEDAJTE VIDEO: Predstavljanje Skendera na klupi Osijeka u ožujku 2019.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:43

No, ove sezone Osijek djeluje kao da može izgubiti i od samog sebe i to onda kada je utakmicu trebao pobijediti. Poraz preokretom od Lokomotive u 9. kolu HNL-a ispraznio je strpljenje čelnih ljudi pa je Meštrović doputovao u Osijek, a prema nekim informacijama vjeruje se da će doći do sporazumnog prekida ugovora.

- Nije mi jednostavno jasno kako smo uspjeli izgubiti ovu utakmicu u kojoj smo dominirali svih 90 minuta. Sramota me doći u Osijek, odmah nakon ove presice obavit ću razgovor s predsjednikom kluba, vidjeti što i kako dalje, jer je očigledno da nešto ne štima. Iako, istina je da nam je sreća ovoga puta potpuno okrenula leđa - rekao je Skender nakon utakmice u petak.

Zagreb: U 9. kolu Prve HNL sastali se Lokomotiva i Osijek

Već je sam početak sezone krenuo loše ispadanjem od CSKA Sofije u pretkolu Europske lige. Skender je dobio povjerenje opravdati angažman u HNL-u, međutim Osječani u posljednje tri utakmice nemaju pobjedu. Ustvari, u posljednjih pet imaju tri remija te po poraz i pobjedu. Lokomotiva ih je pobijedila u izravnom dvoboju za treće mjesto i preskočila na ljestvici.

Odluka predsjednika Meštrovića o ostanku ili smjeni Dine Skendera na klupi Osijeka bit će objavljena tijekom dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet