Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dan u Floydovom životu: Vila, privatni avion, sat od 18 mil. $

None Foto: Floyd Mayweather/Instagram, Screenshot

Da bi obožavatelji bolje shvatili kako izgleda Floydov život, slavni je boksač sve snimio. Uskočio je u ljubičastu Versace trenirku, a dan je započeo javljanjem iz vile u Las Vegasu

Danas ću vas uvesti u svoj svijet, poručio je rastrošni Floyd Mayweather svojim pratiteljima na Instagramu prije nego što je s njima podijelio seriju videozapisa iz svog luksuznog života.

Slavni boksač zarađuje jako, jako puno i troši bez razmišljanja. Najčešće na luksuz i najčešće na sebe.

'The Money' se suočio s kritikama kada je snimio veliku količinu novca na sjedalu svog Rolls Roycea nakon borbe u Rizinu gdje je u samo 136 sekundi zaradio devet milijuna dolara.

- Ako putujem na 30 dana, ponijet ću 30 satova. A ako odlučim ponijeti samo jedan, onda će to biti sat od 18 milijuna dolara - osvrnuo se u videu Floyd na kritike, a pritom je pokazivao svoju impresivnu kolekciju i dijamantnog ljubimca imena 'Sat milijardera' marke Jacob & Co.

A dok ga jedni kritiziraju zbog rasipništva, drugi ga podržavaju. Ipak je to njegova novac i može s njim raditi što god poželi.

Da bi obožavatelji bolje shvatili kako izgleda Floydov život, slavni je boksač sve snimio. Uskočio je u ljubičastu Versace trenirku, a dan je započeo javljanjem iz vile u Las Vegasu. Zatim je iz kolekcije od šest automobila izabrao Rolls Royce Cullinan i pohvalio se najnovijom tehnologijom koja mu omogućava da suvozačeva vrata zatvori bez da ih uopće dodiruje.

Foto: Floyd Mayweather/Instagram, Screenshot

Automobilom se potom zaputio na aerodrom gdje ga je čekao privatni mlažnjak, a u zraku na putu za Los Angeles je i ručao. Kada je stigao, ponovno ga je čekao Rolls Royce, a njime se zaputio na NBA utakmicu između LA Clippersa i Charlotte Hornetsa.

Foto: Floyd Mayweather/Instagram, Screenshot

Foto: Floyd Mayweather/Instagram, Screenshot

Gledanje zvijezda na parketu ga je toliko izmorilo da je na povratku u Las Vegas morao malo zaklopiti oči...

Foto: Floyd Mayweather/Instagram, Screenshot

Drži se Floyde, nije lako sve to izdržati.

Komentari (30)
  • "i pohvalio se najnovijom tehnologijom koja mu omogućava da suvozačeva vrata zatvori bez da ih uopće dodiruje." hahah "najnovija tehnologija", takvi mehanizmi postoje već godinama, i to čak i kod "običnih" automobila

    10. 1. 2019,   09:59
  • Sinko sve ti to jednog dana nece nista znaciti ako se razbolis...zato nek si mi ziv i zdrav.

    10. 1. 2019,   08:20
  • za cca 5-10 godina će biti naslov: "svi su me prevarili, ostao sam bez novaca" . Niti jedan ozbiljan businessman neće olako trošit novac na gluposti, već ulagati i ako nešto kupuje, zna da će na tome moći zaraditi.

    10. 1. 2019,   10:18