Obavijesti

Sport

Komentari 33

Dan za pamćenje u Karlovcu: Profa, pustite nas na Dinamo

Dan za pamćenje  u Karlovcu: Profa, pustite nas na Dinamo
1

Ni visoka pobjeda od 7-0 Dinama nije oneraspoložila Karlovčane koji su uživali u pravom nogometnom spektaklu. Mjesta na montažnoj tribini nije bilo za sve, gledatelji su utakmicu pratili i s ceste...

VIDEO

Mlado, staro, više od 2000 Karlovčana natiskalo se u utorak na ogradu pomoćnog igrališta četvrtoligaša iz grada na četiri rijeke. Na montažnoj tribini, na kojoj je mjesto bilo vrijedno, kao u loži Old Trafforda, bilo je puno umirovljenika. I oni su se poželjeli Dinama koji u Karlovcu nije gostovao sedam godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05

- Pitao sam učiteljicu da nas pusti ranije s nastave. Pa ne dolazi svaki Dinamo, nije bilo problema - rekao nam je Luka iz šestog razreda.

Na stadion je, naravno, došao u dresu Dinama. Želja mu je bila da se slika s Danijem Olmom, vjerojatno ju je ispunio jer su igrači Dinama znali kako će u Karlovcu podijeliti desetke autograma i slikati se s većinom svojih obožavatelja.

Sa zvučnika su se čuli Thompson, Željko Bebek, Opća Opasnost, a ljubazni domaćini su u tom trenutku donijeli papir s naslovom: 'Odbrojavanje uoči početka utakmice'.

Na njemu su pisale sve aktivnosti od otvaranja stadiona u 13.30 sati, preko rukovanja momčadi, bacanja novčića za odabir strana. Bili su domaćini pedantni, nema što, ipak se u Karlovcu nekad igrao prvoligaški nogomet. Momčad koju je s klupe vodio Igor Pamić bila je tada doma opasna i za najveće hrvatske klubove.

- Pazi ovo, igraju, Olmo, Oršić, Petković, Ademi, Moro, pa Bjelica je nas poslao najjači sastav. Eto, koliko nas respektira - komentirao je jedan od starijih ljubitelja nogometa.

Spektakl u Karlovcu, Dinamo s najjačim sastavom

Doista, ovakve su utakmice u 1/16 finala spektakl za niželigaške klubove. Spektakl za klubove, ali i za prodavače kobasica, piva, kokica, kikirikija... I jučer se travnjakom širio miris kobasa, tako je to na ovim utakmicama u kojima se nekad uživa i više nego na nekim prvoligaškim.

Dinamovci su dočekani pljeskom od navijača kluba koji ove godine slavi jubilej, ni manje ni više nego stoti rođendan. Zagrepčanima su poželjeli puno uspjeha u Ligi prvaka, a onda je krenulo.

- Imamo ih, imamo ih, još 40 minuta i poluvrijeme će završiti 0-0 - zezali su se navijači Karlovca. Par minuta kasnije, Kadzior je zabio prvi, potom Oršić drugi.

Nenad Bjelica, koji je nakon utakmice radio 'selfieje' s najmlađim navijačima, izveo je gotovo najjači sastav nakon poraza u Varaždinu 1-0. I to je bila još jedna jasna poruka onima koji su ga u subotu razočarali. Dinamove zvijezde u utorak su igrale na igralištu u Karlovcu, a za točno tjedan igrat će na čarobnom Etihadu. Eh, što vam je život nogometaša. Osjetio je to i Bruno Petković, koji je atraktivno pokušao zabiti škaricama u prvome poluvremenu.

- Udari je glavom, nećeš na fakultet - dobacio je mu je jedan od domaćih navijača. On očito nije vidio kako Bruno zabija škaricama prošle sezone.

Nije ušlo škaricama, ali zabio je Petko iz penala, a Dinamo je gostoprimivi Karlovac napustio s pobjedom od 7-0.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Pokretanje videa...

02:58

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve