Obavijesti

Sport

Komentari 5

Dana ih razdvajao: Da vam se bliži pogreb i vi bi bili loše volje

Dana ih razdvajao: Da vam se bliži pogreb i vi bi bili loše volje
1

Silva je tijelom izgurao Sonnena. Brazilac je bio skroz bijesan pa je morao reagirati i White koji se stao između njih i pobrinuo da gledatelji borbu ne vide par dana prije

VIDEO

Oko 40-ak minuta trajala je press konferencija, posljednja uoči UFC-a 148. Bila je 'napeta' cijelo vrijeme, ali vrhunac je bio pogled boraca oči u oči. 

Anderson Silva tijelom je izgurao Chaela Sonnena, a onda mu nešto i šapnuo. Brazilac je bio potpuno bijesan pa je morao reagirati i Dana White koji se stao između njih i pobrinuo da gledatelji borbu vide u nedjelju, a ne nekoliko dana prije. 

Čini se kako je Sonnen dobio 'psihološki rat' i kako mu je uspjelo isprovocirati inače staloženog Silvu. A nikad nije dobro ući u oktogon 'nabrijan'. 

A do tada se činilo kako je Anderson potpuno staložen iako su padale teške riječi.

- Nema isprike - počeo je Amerikanac koji je izvrijeđao Brazilce, Andersonovu ženu:

- Ne znam zašto se nismo borili u Brazilu kao što je bila prvotna namjera. Pa to bi bio neutralan teren. Ljudi, on živi na Beverly Hillsu. I sad mu još kao treba prevoditelj, a priča engleski. U kakvom sam to bizarnom svijetu. Pa postoji aplikacija za prijevod za 9,99 dolara bolja od ovog prevoditelja - u svom je stilu pričao Chael. 

Prije par dana su oba borca bili na konferencijskom pozivu, a Brazilac je rekao kako će mu 'polomiti sve zube'.

- Pokazao je pravo lice. Uostalom i vi biste bili jako loše volje da znate kako se bliži vaš sprovod, bilo je lijepo vidjeti pravo izdanje Andersona Silve. 

I Silva je imao što za reći.

- Sve će biti puno drukčije i jasnije nakon borbe, on je sjeban. No, to je osoba koja je pala na dopingu, on je smiješan, kako ga shvatiti ozbiljno. Niti ne zaslužuje revanš, ali ako treba izaći ću još 10 puta u kavez i isprašiti ga. Imam plan. Udarat ću ga, pa onda još malo, pa onda još sve dok ne odustane. Ne može sa mnom razmjenjivati udarce - zaključio je.

U prvoj njihovoj borbi prije skoro dvije godine, Sonnen je dominirao 23 minute, ali ga je Silva uspio pobijediti polugom. 

- Nisam znao pravila. Mislio sam da ću izgubiti samo tu rundu, a ne cijelu borbu - duhovit je bio Sonnen.

Sve u svemu čeka nas pravi spektakl u nedjelju u 4 ujutro po hrvatskom vremenu u Las Vegasu. Hoće li najveći borac svih vremena i 10. uzastopni put obraniti naslov u kategoriji do 84 kilograma ili će mu Sonnen priuštiti prvi poraz u UFC karijeri?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica