Obavijesti

Sport

Komentari 11

Dana White: Ono je bio horor. Sudac nije smio prekinuti meč!

Dana White: Ono je bio horor. Sudac nije smio prekinuti meč!
1

Sudac Kevin MacDonald prekinuo je borbu, a Henry Cejudo ostvario drugu najveću pobjedu u karijeri nakon što je u prošloj zaustavio Demetriousa Johnsona. Dana White se ne slaže s odlukom glavnog suca

VIDEO

Henry Cejudo noćas je u Brooklynu napravio pravi pothvat - nokautirao je TJ Dillashawa u 32. sekundi prve runde i postavio peti najbrži nokaut svih vremena u UFC-u!

Pobjedom protiv prvaka bantam kategorije obranio je svoj pojas muha kategorije i barem na kraće neodređeno vrijeme spasio diviziju koja je već neko vrijeme pred gašenjem. Postao je prvi šampion na novoj TV platformi ESPN i tom prigodom prvi je oko struka stavio novi pojas, koji nakon početnih negativnih kritika sve više nailazi na one pozitivne.

Sjajni Cejudo odradio je odlične pripreme i još bolji meč. Odmah na početku prve runde ozbiljno je uzdrmao Dillashawa, a kada je bivši član Alpha Malea pao na tlo i krenuo se dizati, Cejudo ga je pogodio svakim udarcem koji je uputio.

Sudac Kevin MacDonald prekinuo je borbu, a Cejudo ostvario drugu najveću pobjedu u karijeri nakon što je u prošloj borbi postao borac koji je stao na kraj dugogodišnjoj vladavini Demetriousa Johnsona. Zaista nevjerojatan uspjeh, prvo pobjeda nad čovjekom koji je 11 puta zaredom obranio titulu pa onda i nad jednim od najboljih bantamaša i budućim Hall of Famerom.

No, mnogi u MMA zajednici smatraju da je prekid borbe bio kontroverzan. Iako mi konkretno ne vidimo ništa sporno u prekidu, predsjednik UFC-a Dana White smatra da je renomirani MacDonald prerano prekinuo meč.

- I ja mislim da je prerano prekinuo meč. Imaš dva najbolja na svijetu, dva šampiona u superborbi. Daj im da se bore, daj im da završe! - rekao je Dana White nakon borbe.

- Cejudu ništa ne mogu oduzeti od pobjede. Već ga je nakon dvadeset sekundi prebio, a TJ je izgledao kao da je preživio tri runde. Ali Isuse Kriste, daj im da se bore. Užasan prekid - bjesnio je White.

Cejudo je odmah nakon borbe u oktogonu TJ-u ponudio revanš, ovoga puta u njegovoj kategoriji do 61 kilograma.

Premda je uoči borbe većina očekivala pobjedu TJ-a, već je nakon skidanja kilograma bilo jasno da se Dillashaw neće moći dovoljno oporaviti i da će Cejudo imati blagu zdravstvenu prednost u borbi. Izgledao je puno zdravije, eksplozivnije, koncentriranije i na koncu je stigao do uvjerljive pobjede.

Uskoro bi mogli gledati revanš, a ni Dana White ni sami borci vjerojatno neće imati ništa protiv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening