Obavijesti

Sport

Komentari 40

Dani 'na motoru'! Olmo s dva gola vodio 'furiju' do pobjede

Dani 'na motoru'! Olmo s dva gola vodio  'furiju' do pobjede
1

Mlada reprezentacija Španjolske pobijedila je Crnu Goru 2-0 na krilima mladog igrača Dinama! Dani Olmo (21) zabio je u trećoj i devetoj minuti u drugom kolu kvalifikacija za U21 Euro

VIDEO

Kako igra Olmo! Nenad Bjelica zadovoljno trlja ruke jer on ima svoju uzdanicu za Ligu prvaka. Mladi Španjolac nastavlja nemilosrdno trpati u dresu 'furije'. Nakon što je srušio Kazahstan, 'kapetan Dani' nemilosrdno trpa i dalje.

Zabio je Crnogorcima u trećoj pa u devetoj minuti te svojoj reprezentaciji donio veliku prednost na samom početku utakmice. Dinamo ga nije prodao u ljetnom prijelaznom roku, a nastavi li mladi Španjolac sa ovakvom formom u Ligi prvaka, u Zagreb bi mogli stići oni toliko spominjani i željeni milijuni.

Utakmica je završila 2-0 za Španjolsku, a Dani Olmo izašao je iz igre u 84. minuti kad je umjesto njega ušao Pozo.

Podsjetimo, aktualni europski prvaci do 21 godine, Španjolci, teško su osvojili prva tri boda u kvalifikacijama za sljedeću europsku smotru mladih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S minimalnih 1-0 u Astani su pobijedili u dvije utakmice dosad stopostotni Kazahstan, a strijelac pobjedničkog gola bio je igrač koji im je u lipnju i donio naslov u Italiji protiv Njemačke, Dani Olmo. Najskuplji dinamovac opet je zasjao makar je zabio s bijele točke, no ono što je prethodilo tome, pokazalo je da oni milijuni koje Dinamo traži nisu pretjerani.

Olmo, koji je igrao na poziciji lažne devetke i nosio kapetansku traku (!), driblingom je izborio kazneni udarac i nekoliko trenutaka sam ga realizirao. Bio mu je to četvrti gol za ovaj uzrast Furije čiji su igrači igrali s crnim florom na dresu u spomen preminule kćerkice Luisa Enriquea.

Gosti su mogli izbjeći nemir u završnici da su zabili 57. minuti. Zanimljivo, i tada su imali kazneni udarac, ali nije opet pucao Olmo, već Alena. Promašio je.

Nije koštalo Španjolsku koja će za četiri dana ugostiti Crnu Goru. U toj su skupini još Izrael, Sj. Makedonija i Farski Otoci. Ne bi trebalo biti problema za Španjolce na putu ka Mađarskoj i Sloveniji za dvije godine.

Pokretanje videa...

00:28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener