Obavijesti

Sport

Komentari 66

Danski suci na udaru navijača: Evo što im lijepe na Facebooku

Danski suci na udaru navijača: Evo što im lijepe na Facebooku
1

Mads Hansen diplomirao je ekonomiju, ima ženu i dvoje djece, a uz posao rukometnog suca radi i kao menadžer u velikoj IT kompaniji. Martin Gjeding je asistent u lokalnoj rukometnoj školi na jugu Danske

VIDEO

Nije šala, Mads Hansen i Martin Gjeding prošle godine proglašeni su najboljim sudačkim parom. Njihovo suđenje u porazu Hrvatske od Njemačke 22-21 Lino Červar označio je kao suđenje za zatvor. 

- To je pljačka koju je vidio cijeli svijet, ne smijemo dopustiti da nas ovako javno kradu. Ove suce treba eliminirati iz sudačke organizacije. To je bila krađa samo takva. Pokrali su nas pred cijelim svijetom - bijesan je bio Lino Červar nakon utakmice.

Pokretanje videa...

01:45

Nije se smirio ni jutro poslije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igrači su mi plakali u svlačionici. Radimo video materijal i poslat ćemo ga uz žalbu, neka svi vide što su nam radili. Svi mi govore da je Hrvatska oštećena, svjesni su toga i Nijemci koji su nam se ispričavali jer znaju kako su došli do pobjede - rekao nam je Červar.

Lino ekskluzivno: Igrači su mi plakali, svi mi se ispričavaju...
Lino ekskluzivno: Igrači su mi plakali, svi mi se ispričavaju...

Profili danskih sudaca Hansena i Gjedinga na Facebooku zatrpani su komentarima navijača, pretežito hrvatskih.

U moru neukusnih, sramotnih i odvratnih komentara čiji sadržaj nećemo objaviti, našlo se i nekoliko onih koje ipak može objaviti. Među njima i ovaj s rešetkama koji aludira na Červarovu izjavu da je suđenje bilo za zatvor.

Puno je komentara, ne samo od strane hrvatskih navijača, u kojima ljudi smatraju kako je Hrvatska oštećena protiv Njemačke i da nije imala ni blizu isti kriterij kao domaćin Svjetskog prvenstva.

Posebno se to vidjelo u zadnje dvije minute, kad su Danci vratili Nijemcima loptu koja se činila kao čisto izgubljena, a potom na jedan razlike za Njemačku sudili probijanje Karačiću.

Mads Hansen diplomirao je ekonomiju, ima ženu i dvoje djece, a uz posao rukometnog suca radi i kao menadžer u velikoj IT kompaniji. Martin Gjeding je asistent u lokalnoj rukometnoj školi u regiji Vejen na jugu Danske.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio