Obavijesti

Sport

Komentari 22

Ispitivali ga 5 sati: Samo želim da ova stvar završi... Čim prije

Ispitivali ga 5 sati: Samo želim da ova stvar završi... Čim prije
29

Jedan od najpoznatijih sportaša svijeta ovih dana odgovara na optužbe bivše djevojke Najile Trindade o navodnom silovanju u Parizu. Kaže kako je miran i da će istina izaći na vidjelo prije ili kasnije

VIDEO

Dok se brazilska nogometna reprezentacija priprema za prvi nastup na Copa Américi na domaćem tlu protiv Bolivije (subota, 2:30 po hrvatskom vremenu), najveća zvijezda te momčadi Neymar (27) igra neku drugu, nenogometnu utakmicu.

Zbog ozljede gležnja napadač PSG-a neće nastupiti na kontinentalnoj smotri, ali zato mora odgovarati na optužbe bivše djevojke Najile Trindade de Souze (26) koja ga je optužila za silovanje.

Pokretanje videa...

01:39

Neymarov dolazak na policijsku postaju izazvao je pravi košmar u São Paulu. Lokalne vlasti angažirale su veliko osiguranje i poseban koridor po kojem bi nogometaš mogao prići zgradi. Razlog? Dakako, brojni obožavatelji i znatiželjnici.

Brazilčevo je svjedočenje trajalo čak pet sati, a sad je sve u rukama povjerenice Juliane Bussacos da dovrši istragu.

Neymarova djevojka pretjerala: Sada je policija optužila Najilu!
Neymarova djevojka pretjerala: Sada je policija optužila Najilu!

- Odgovorio je na sva pitanja na zadovoljavajući način. Demantirao je zločin. Istraga je povjerljiva i ne možemo ništa reći o daljnjim postupcima - poručili su iz tužiteljstva.

Medijima se obratio i sam Neymar po izlasku iz policije.

- Bit ću kratak... Samo želim zahvaliti ljudima na potpori i brizi, svim onima koji su mi slali poruke. I želim reći da sam miran. Istina će doći na vidjelo, prije ili kasnije. Sad imam samo jednu želju, da ovaj slučaj završi što je prije moguće - kaže Neymar.

'Neymar je lud, bio je drogiran i opasan za sve ljude oko sebe'
'Neymar je lud, bio je drogiran i opasan za sve ljude oko sebe'

Prošli tjedan u istoj je policijskoj postaji iskaz dala i djevojka koja je optužila Neymara, Najila Trindade de Souza. Njeno ispitivanje trajalo je sat duže, šest sati.

Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio 15. svibnja ove godine u Parizu. Neymar je djevojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora nogometaš PSG-a dogovorio je preko prijatelja nadimka Gallo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smještaj da dođe u Francusku i upozna ga.

- Zbog iznude pritisnut sam izložiti svoj život i svoju obitelj. Jako sam uzrujan, ali odsad ću iznijeti i govoriti o svemu što mi se dogodilo s tom djevojkom - poručio je potreseni brazilski nogometaš Neymar (27) na Instagramu.

Navodno je spomenutog 15. svibnja odsjela u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, gdje je oko 20 sati Neymar došao - pijan.

- Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sljedeći dan ništa se nije promijenilo. Nastavili smo razmjenjivati poruke. Tražila me i suvenir za svoje dijete.

- Kada sam ga pitala je li ponio zaštitu, rekao mi je da nije. Zato sam mu rekla da se ništa neće dogoditi, ali on nije slušao, okrenuo se i nastavio s činom. Rekla sam: 'Stani, stani, ne! Stani'. Ali on nije puno govorio, samo je nastavio. Samo želim pravdu. Pod traumama sam. Želim da plati za ono što je napravio. Bio je agresivan - rekla je Najila.

Naravno, Neymarova strana objavljeni video interpretira potpuno drugačije. Na snimci se vidi kako par, dok u pozadini svira hit 'Every breath you take' najprije prijateljski razgovara, a onda se situacija zahuktala. Najprije su se posvađali, a onda je uslijedio fizički sukob.

Najila je ošamarila Neymara, a on je vikao da ga ne udara i pokušavao ju je odgurnuti nogama. Letjeli su i predmeti, a Najila je urlala na brazilsku zvijezdu i vikala: 'Udarit ću te. Znaš zašto? Jučer si me udario i ostavio ovdje samu'. Kraj scene je izrezan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani