Obavijesti

Sport

Komentari 31

David De Gea: Ovo su najteži trenuci otkad sam u Unitedu...

David De Gea: Ovo su najteži trenuci otkad sam u Unitedu...
4

Bez riječi su svi navijači Manchester Uniteda ovu sezonu. Porazi na gostovanjima, malen broj bodova nakon već osam odigranih kola donose razočaranja, a rješenje traži i slavni De Gea...

VIDEO

Šokantno za sve pratitelje Premiershipa, velikan s Otoka,  Manchester United, nalazi se na tek 12. mjestu, sa samo devet bodova nakon osam odigranih kola. 

Nikada do sada "crveni vragovi" nisu startali tako loše. U 27 godina igranja Premiershipa, ovo im se nije dogodilo. Jedino kada su bili nešto lošiji bilo je tri godine prije početka igranja Premier lige. Naime, 1989. godine, United je imao samo osam bodova u osam odigranih kola. 

Ipak, baš nikad United nije imao ovako loš niz na gostovanjima. Već osam gostovanja Ole Gunnar Solskjaer ne može od svoje momčadi stvoriti pobjednika, a navedeni gospodin je, između ostalog i na taj način, postao trener s najmanjim postotkom pobjeda u eri nakon sir Alexa Fergusona. 

- Ne znam što reći - iskren je starosjedilac Old Trafforda, golman David De Gea, nakon posljednjeg poraza Uniteda na gostovanju kod Newcastlea (1-0).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne znam što nam se događa. Ne možemo za biti niti jedan gol već drugu utakmicu. Ovo je neprihvatljivo. Ne samo ova utakmica nego cijela sezona. Ovo su mi najteži trenuci u klubu - tvrdi David. Podsjetimo, on  je u Unitedu osam godina, a nedavno je produljio ugovor  do 2023. godine.

De Gea u biznisu

Inače, španjolski reprezentativni golman David de Gea planira malo ozbiljnije ući u nogometni biznis. Katalonski Sport javlja da pregovara s Joseom Sebulcreom oko kupnju nekadašnjeg prvoligaša Elchea.  Igračev zastupnik Christian Bragarnik pregovara s vlasnikom Elchea Joseom Sebulcreom. Ponuda je na stolu, a sada se čeka 'bijeli dim'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića