Obavijesti

Sport

Komentari 0

Davidenko ima bronhitis i još uvijek ne zna hoće li nastupiti

Davidenko ima bronhitis i još uvijek ne zna hoće li nastupiti
1

Iako je Davidenko prošli tjedan došao do četvrtog kola, bila je to posljedica naklonjenog ždrijeba. Protiv Pospisila je predao nakon tri gema, a razlog je bronhitis

VIDEO

Kad je Paire ozbiljan, onda je i opasan. Francuz nije skrivao mane zadnjih tjedana. Otišao je na godišnji odmor, pa na dva turnira i onda se opet vratio na odmor. Kombinacija koja nikako ne djeluje dobitno, čak ni talentiranom igraču poput njega. Zato je ozbiljno shvatio ovaj dio sezone, iako se na zemlji najbolje osjeća:

- Vratio sam se osnovama jer ovo su vrlo važni turniri za mene. Može se osvojiti puno bodova, tako da ću se dobro pripremiti. Želim igrati svoj najbolji tenis, a to nije moguće bez dobre fizičke pripreme.

Što je obećao, to je ostvario. Imao je težak ždrijeb, ali je prošao dva kola i onda ironično, pao na najlakšoj prepreci. Protiv Kohlschreibera je odlično servirao, a onda je dobio Wawrinku, velikog prijatelja. Zakazao je protiv Matosevica. Umjesto da dobije u dva seta, jer prednost je imao u oba seta, izgubio je u tri. Bez obzira na propust, ovaj put nije bilo većeg nerviranja. Zato je bio djelomično zadovoljan:

- Razočaran sam zbog poraza, ali sam zadovoljan stavom na terenu. Borio sam se, Matosevic je na kraju prošao dalje i čestitke mu na tome.

Davidenko je prošli tjedan došao do četvrtog kola, što mu je najbolji rezultat od početka sezone i finala u Dohi. Rus ima puno neobičnih odluka zadnje vrijeme, svašta je pokušavao, ali rezultati nisu dolazili. Čak i taj prošlotjedni uspjeh je posljedica naklonjenog ždrijeba. Prvo ozlijeđeni Simon, pa Andujar koji na betonu ne zna igrati i na kraju Bogomolov umjesto Ferrera. Imao je dobru priliku i za polufinale, ali je predao nakon tri gema. Ovaj put nije riječ o ozljedi:

- Od početka tjedna sam imao problema s bronhitisom, a večer prije meča s Pospisilom se pogoršalo. Morao sam odustati. Ne znam hoću li moći nastupiti u Cincinnatiju, ali US Open ne bi smio doći u pitanje.

Zvuči ironično, ali ispada da Davidenko igra bolje bolestan nego zdrav. Kad su ga novinari pitali kako je tako bolestan uspio uvjerljivo dobiti Bogomolova, rekao je zbog sreće. Zasad je još uvijek u ždrijebu, no pitanje je u kojem je stanju. Protiv Pospisila nije djelovao kao igrač koji ima veliki problem. Objasnio je predaju time što je znao da neće imati snage za cijeli meč. Zbog toga će start susreta protiv Pairea sigurno odigrati ključnu ulogu kod donošenja odluke.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom