Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Davis Cup: Nadal je u Valenciji morao spašavati Španjolsku

None Foto: HEINO KALIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Italija - Francuska 1-1, Španjolska - Njemačka 1-1. Isti rezultat je i u Varaždinu između Hrvatske i Kazahstana. SAD i Belgija svoj meč u četvrtfinalu počinju u 23 sata u Nashvilleu

Velika neizvjesnost vlada nakon prvog dana četvrtfinala Davis Cupa. U Varaždinu je između Hrvatske i Kazahstana rezultat 1-1, a isti je rezultat između Italije i Francuske u Genovi i Španjolske i Njemačke u Valenciji.

SAD i Belgija svoj meč četvrtfinala počinju u 23 sata u Nashvilleu. Pobjednik tog susreta će u polufinalu igrati s pobjednikom meča Hrvatska - Kazahstan. Prvoga dana u SAD-u Isner će igrati protiv De Loorea, a Querrey protiv Bemelmansa. Realno, Amerikanci bi trebali povesti 2-0.

U Valenciji je Rafa Nadal morao spašavati Španjolce prvoga dana. Prvi tenisača svijeta je u drugom meču Španjolske i Njemačke pobijedio Philippa Kohlschreibera. Bilo je 6-2, 6-2, 6-3. Rafa na zemlji nije dopustio nikakvo iznenađenje. Sjajni Zverev je u prvome meču dana "pomeo" Ferrera, završilo je 6-4, 6-2, 6-2.

Dva su sjajna meča vidjeli talijanski i francuski navijači u Genovi. Prvo je Lucas Pouille u pet setova pobijedio Andreasa Seppija. Bilo je 6-3, 6-2, 4-6, 3-6, 6-1 za Francuza. Talijanima je bod donio Fabio Fognini koji je pobijedio Jeremyja Chardyja 6-7, 6-2, 6-2, 6-3.

Subota u Davis Cupu donosi mečeve u parovima.

 

Komentari (17)
  • Koliko ekipa ima Spanjolska citiram .."Velika neizvjesnost vlada nakon prvog dana četvrtfinala Davis Cupa. U Varaždinu je između Hrvatske i Kazahstana rezultat 1-1, a isti je rezultat između Italije i Španjolske u Genovi i Španjolske i Njemačke u Valenciji.".....izgleda DVIJE, kako to?

    6. 4. 2018,   20:24
  • Federer ne igra na zemlji da se ne bi jos vise udaljio u medusobnom omjeru, jedinica nije toliko ni bitna, radije nece igrati na zemlji da ne bi rafa otisao na bar +10, a zadnjih osam meceva roger ima 7-1, dakle bilo je nevjerojatnih 22-8.

    7. 4. 2018,   09:21
  • najveci se vratia....sad ide haranje zemlje, 17.grand slam, par mastersa, broj 1 i dalje i onda napad na wimledon

    6. 4. 2018,   20:22