Obavijesti

Sport

Komentari 10

DC odbrusio Stipi: Zadnje čega se sjećam je kako leži razbijen

DC odbrusio Stipi: Zadnje čega se sjećam je kako leži razbijen
1

Teškaški prvak Daniel Cormier gostovao je u emisiji 'The MMA Hour' kod Lukea Thomasa te je odgovorio na optužbe Stipe Miočića da ga izbjegava. Dao mu je savjet, a prisjetio se i njihove borbe

VIDEO

Idi nekoga prebiti! To se onda više ne može ignorirati, zašto ne nokautira nekoga? Tada bi sigurno dobio šansu, poručio je Daniel Cormier svom rivalu Stipi Miočiću u emisiji 'The MMA hour', a prenosi FightSite.

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić već neko vrijeme bezuspješno pokušava ugovoriti novu borbu, a UFC ga drži na marginama. 

- DC, moja guzica se ponudila boriti protiv tebe na UFC-u 230, 3. studenog u Madison Square Gardenu. Umjesto toga, borio si se protiv Lewisa, dok sam se ja borio s požarima - napisao je Stipe Miočić nedavno na Twitteru.

Pokretanje videa...

Miočić gasi požar 00:09

Daniel Cormier se osjetio prozvanim pa je odgovorio:

- Ovo je prljava igra. Sjećate li se Josea Alda koji je pojas držao toliko dugo, a onda je došao McGregor, koji je uzeo pojas i samo otišao. Više se nije osvrtao iza sebe. Moje posljednje sjećanje na Miočića je kako leži na podu oktogona nokautiran - kazao je Cormier pa dodao:

- Kada je Chris Weidman nokautirao Andersona Silvu, prošlo je više od godine dana prije nego što se ponovno borio s njim. A to je Anderson Silva koji je trajao 10 godina. McGregor se više nikada nije borio protiv Alda. Ova igra koju mi igramo nije najpoštenija na svijetu. A jedini način da istinski nešto dokaže jest da ode i nekoga pobijedi. Ne sviđa mi se ideja da sam se ja u međuvremenu borio, a on još nije - zaključio je DC.

Podsjetimo, Stipe Miočić se u UFC-u nije borio od srpnja 2018. kada ga je Daniel Cormier završio nokautom u prvoj rundi. Američko-hrvatski borac nema najbolji tretman u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji, a to potvrđuje činjenica da mu još nije dogovoren novi meč. Tražio je Miočić revanš s Cormierom, a spreman je i prihvatiti bilo kojeg borca iz elite, ali Dana White i ekipa ga još drže na ledu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov