Obavijesti

Sport

Komentari 10

De Jongova djevojka opet gura Dior, Alisson je poveo liječnicu

De Jongova djevojka opet gura Dior, Alisson je poveo liječnicu
15

Nešto prije deset sati u ponedjeljak navečer javnost je saznala kako je Leo Messi neprikosnoven individualac zelenih travnjaka, no sama je ceremonija počela puno prije, a ondje su se isticale žene i djevojke...

VIDEO

Nogometaši su na dodjelu Zlatne lopte, najveće individualne nagrade u nogometu, pristigli sa svojim "boljim polovicama", a one su se za crveni tepih posebno potrudile očarati prisutne. 

Svakako, supruga osvjača nagrade, argentinskog čarobnjaka Lea Messija, posebno je lijepo izgledala na dodjeli. Antonella Roccuzzo  Messijeva je 'vječna ljubav'. Skupa su još od mladih dana, a imaju trojicu sinova, Thiaga, Matea i Ciru. Potonji je ipak premalen da bi bio na dodjeli nagrada, no zato su se stariji pobrinuli da na dodjeli ne bude dosadno.

The Ballon d’Or awards

Uz Messija i njegovu obitelj pozirali su i Hristo Stoichkov, Frenkie de Jong i njegova djevojka, Antoiene Griezmann te Marc Andre ter Stegen, no u oko je upao poznati detalj sa službenog predstavljanja De Jonga u Barci. Podsjetimo, kao u ponedjeljak na dodjeli, njegova je djevojka  Mikky Kiemeney i na predstavljanju nosila Dior torbicu koju je (opet kao i u ponedjeljak) ponosno stavljala u prvi kadar. Tada je zbog toga imala problema s klubom, ovoga puta nije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
The Ballon d’Or awards

 

Robert Lewandowski i supruga mu Anna Lewandowska zračili su glamurom. Anna je bivša reprezentativka Poljske u karateu, a jedna je od ondašnji najpoplarnijih WAGsica. Iako i Poljak slovi kao 'popularan među ženama', Anna (31) ga često zasjeni i dalje sjajnom figurom i stilom.

Alisson Becker i Natalia Loewe skupa su od 2012., a Alisson se u vruću Brazilku zaljubio još dok je studirala medicinu. Sada liječnica i supruga, 2015. udala se za najskupljeg golmana svijeta (67 milijuna funti platio je Liverpool njegov dolazak iz Rome), a ubrzo su svoju ljubav okrunili i kćerkom Helenom. 

- Ako ste bolesni, puno je bolje živjeti s liječnicom, nego modelom, zar ne? - rekao je jednom prilikom Brazilac. 

Virgil van Dijk i Rike Nooitgedagt zapanjili su sve na dodjeli. Supruga Liverpoolova bisera zapravo je njegova djeovjka još od mladenačkih dana, a zbog ljubavi prema Virgilu, Nooitgedagt je napustila posao u modnoj industriji te odlučila slijediti svoga dragoga gdje god ga karijera nosila.

Rike je poznata i po jednostavnosti pa je tako i u ponedjeljak zablistala u jednostavnoj crnoj toaleti dok je Virgil nosio baršunasti smoking.

Ajaxov Donny van de Beek došao je na dodjelu u pratnji svoje djevojke Marijne Van Eijkelenlurg, a oboje kriju svoj privatni život od javnosti te su ovo rijetki trenuci u kojima ih se može vidjeti zajedno. 

The Ballon d’Or awards

Bivši francuski izbornik Raymond Domenech pristigao je na ceremoniju s Estelle Denis (42), francuskom novinarkom i TV voditeljicom. Upoznali su se početkom 2000-ih na tamošnjem Tv kanalu Infosport+ na kojemu je ona radila, a ljubav im skladno traje sve do danas. Imaju kćer Victoire (15) te sina Merlina (12).

Ukrajinski talent koji je zaludio Španjolsku, golman Valladolida na posudbi iz Real Madrida Andrij Lunin (20), na crveni je tepih pristigao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Anastasijom Tamazovom, Instagram modelom koje prate tisuće korisnika.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener