Obavijesti

Sport

Komentari 1

De Laurentiis: Ako Ancelotti to želi Higuain će natrag u Napoli

De Laurentiis: Ako Ancelotti to želi Higuain će natrag u Napoli
2

Navijači Argentinca doživljavaju kao 'izdajicu' i bili bi protiv tog transfera. Koulibaly će, priznaje De Laurentiis, kad-tad otići, baš kao i Fabian Ruiz za kojeg ima ponudu od 180 milijuna eura

VIDEO

Aurelio de Laurentiis (70) je i predsjednik Napolija i filmski producent. Javnosti zanimljiv lik, u najmanju ruku blagoglagoljiv, a najčešće preizravan za doba ekstremne političke korektnosti koja se danas traži u javnim istupima.

PIXSELL

Napolijev je predsjednik na svoj uobičajeni način uzburkao duhove na Apeninima nedvosmislenim odgovorima na nekoliko jednostavnih pitanja...

Higuain? - "Vratio bih ga ako Ancelotti pokaže želju za takvim napadačem. Zašto da unaprijed prekrižim tu mogućnost? To da bi svi navijači bili protiv Higuainovog povratka zato što je od nas otišao u Juventus, to je novinarska teza i ništa više od toga".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koulibaly? - "Obožavam tog čovjeka, jedan je od najboljih stopera na svijetu i to svi znaju, ali svjestan sam da ga neću moći unedogled zadržavati kod nas. Taj će igrač kad-tad otići iz Napolija jer vrijednost mu raste iz dana u dan. Već sam odbio 105 milijuna eura za njega".

Mertens i Callejon? - "Ma ne pada mi na pamet raditi 'ko zna kakve financijske ekshibicije da bi tu gospodu zadržao u Napulju. Ako je netko spreman u Kini živjeti usr..im životom dvije-tri godine samo zato da bi uzeo koji milijun više... Sretan mu put. Nek' idu u Kinu".

Susjedi, može pomoć? Stadion Napolija bez licencije za LP...
Susjedi, može pomoć? Stadion Napolija bez licencije za LP...

Insigne? - "Probleme koje imaju on i njegov menadžer Raiola ne možemo riješiti ja i Napoli nego sam njih dvojica. Insigne mora shvatiti da ga obožavamo, ali i da je jedan od 25 igrača ovog velikog kluba. Kad bude znao što hoće, riješit ćemo sve".

Fabian Ruiz? - "Top igrač, da nije ne bih ga platio 30 milijuna eura. Real i Barcelona? Piše se da bi ponudili 60 milijuna, a ja već imam ponude od preko 100.000.000 €. Za pregovore su vrata uvijek otvorena, ali pričajmo o realnim iznosima, a ne nekim smiješnim ciframa".

Stadion San Paolo? - "To je gradsko vlasništvo, a ako treba mogu ga kupiti i modernizirati, ali ako su mi ga spremni prodati za neku simboliku o 1 eura. Inače, budu li me tjerali da ulazim u neka nadmetanja i licitacije naći ću si neki klub u Engleskoj i kupiti ga, a Napolijem neka se bave oni koji misle da je to jako lako i jeftino".

Pokretanje videa...

01:23
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet