Obavijesti

Sport

Komentari 11

Debakl Ćorića u Umagu: Dobio ga je 125. tenisač na svijetu

Debakl Ćorića u Umagu: Dobio ga je 125. tenisač na svijetu
1

Ćoriću je to bio prvi nastup nakon otkazivanja Wimbledona zbog ozljede leđa koju je zadobio na turniru u Halleu. Nažalost, i posljednji ove godine u Umagu...

VIDEO

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u četvrtfinale na 30. izdanju ATP turnira u Umagu nakon što je u susretu 2. kola izgubio od Talijana Salvatorea Carusa sa 2-6, 6-3, 1-6.

Ćorić je kao drugi nositelj bio slobodan u prvom kolu, dok je talijanski tenisač nakon uspješno odrađenih kvalifikacija, u prvom kolu sa 7-5, 6-0 svladao Francuza Corentina Mouteta.

Ćoriću je to bio prvi nastup nakon otkazivanja Wimbledona zbog ozljede leđa koju je zadobio na turniru u Halleu. Nažalost, i posljednji ove godine u Umagu.

Mladi hrvatski tenisač vrlo je loše ušao u meč. Caruso, koji se nalazi na 125. mjestu ATP ljestvice, je već u prvom gemu načinio break, a zatim još jednom oduzeo servis našem tenisaču i poveo sa 4-0. Ćorić je crnu seriju prekinuo smanjivši na 4-1, ali nije uspio nadoknaditi dva izgubljena servisa i prvi set je nakon pola sata igre otišao na stranu 26-godišnjeg Talijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ćorić je u prvom setu imao svega 35 posto realizacije prvog servis, tri dvostruke pogreške i 15 neprisiljenih pogrešaka.

Otvaranje drugog seta donijelo je daleko bolju Ćorićevu igru. Borna je odmah poveo 2-0 uz break, ali je Caruso vratio izgubljeni servis izjednačivši na 2-2. No, Ćorić je potom dobio tri gema u nizu, poveo 5-2 i zatim mirno priveo set kraju izjednačivši na 1-1.

Nažalost, prvi hrvatski reket je u trećem setu upao u novu krizu. Caruso je uz jedan oduzeti servis poveo sa 3-0. Nažalost, pri rezultatu 4-1, Talijan je još jednom oduzeo Ćorićev servis stigavši do velikih 5-1, a potom sigurno servirao za 6-1.

Ćorić je do sada u Umag nastupio četiri puta, a najbolji rezultat su mu četvrtfinala 2014. i 2015. (ZB)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu