Obavijesti

Sport

Komentari 48

Debakl Milana: 'Dokle moramo gledati ovaj užas i katastrofu?'

Debakl Milana: 'Dokle moramo gledati ovaj užas i katastrofu?'
1

Naš Ante Rebić nije ulazio u igru što je još jedna enigma Giampaolovih odabira premda su u ovoj utakmici igrala čak petorica igrača koja su stigla u prošlom prijelaznom roku (Theo, Bennacer, Leao, Krunić i Duarte)

VIDEO

Milan nastavlja s očajnim predstavama i crnim danima ne nazire se kraj. S hororom od igre koju sedmerostruki europski prvak igra, ne bi bio u top 5 niti u HNL-u, a ono što je ostalo od nekad europskog velikana danas je samo - ime.

Fiorentina je na punom San Siru u derbiju 6. kola slavila s velikih 3-1, Franck Ribery još je jednom pokazao koliki je majstor bez obzira što na leđima nosi 37 godina, a Milanovu nevolju najbolje je dočarao crveni karton Musacchija u 55. minuti.

Pod imperativom osvajanja sedam bodova u utakmicama s Torinom, Fiorentinom i Genoom, trener Marco Giampaolo još je i prije današnjeg susreta s Fiorentinom osjećao da je bivši. Izgubio je od Torina, izgubio je i od Fiorentine, a u talijanskim medijima već se naširoko spominju imena koja bi ga mogla zamijeniti.

Tako je prvi plan vratiti Massimiliana Allegrija, a ako to ne uspije, Paolo Maldini i Zvonimir Boban na klupi bi rado vidjeli Luciana Spallettija. Ipak, prva i najveća želja je Max Allegri, koji je s Milanom osvojio posljednju Serie A prije nego je krenula dugogodišnja dominacija Juventusa.

Fiorentina je povela već u 14. minuti golom Pulgara iz penala nakon što je faul napravio Bennacer. U 55. minuti dogodio se trenutak koji je prelomio utakmicu. Musacchio je dobio izravni crveni karton nakon pregledavanja VAR-a i Milan se od tog šoka više nije oporavio.

Uslijedio je gol Castrovillija za 2-0 u 66. minuti, Chiesa je u 70. promašio penal, tj. obranio mu je Donnarumma, da bi Ribery u 78. ipak povisio prednost na 3-0 sjajnim solo golom.

Leao je zabio sjajan počasni gol za Milan samo dvije minute kasnije nakon što je driblinzima ispremiješao obranu 'viola' i postigao svoj prvijenac u slavnom dresu 'rossonera'.

Naš Ante Rebić nije ulazio u igru što je još jedna enigma Giampaolovih odabira premda su u ovoj utakmici igrala čak petorica igrača koja su stigla u prošlom prijelaznom roku (Theo, Bennacer, Leao, Krunić i Duarte).

Cijelo okruženje oko Milana i njihova igra može se zaokružiti komentarom jednog vatrenog obožavatelja na Twitteru.

- Dokle ćemo više morati gledati ovaj užas i katastrofu od igre? Godinama isto, a pomaka nigdje. Ili dovedite trenera koji zaslužuje klupu Milana ili ćemo od velikana postati predmet sprdnje. Ako već nije kasno...

Pokretanje videa...

02:58
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica