Obavijesti

Sport

Komentari 3

Debitirao za Napoli, obitelj mu proslavila pa baka preminula...

Debitirao za Napoli, obitelj mu proslavila pa baka preminula...
1

Vidjela si moju prvu utakmicu za Napoli, ali ja tebe nisam uspio vidjeti po zadnji put. Hvala ti za sve stvari koje si napravila za mene. za sve one rođendane i božićne večere koje ću zauvijek pamtiti, napisao je Gaetano

VIDEO

Od fantastičnog osjećaja i sreće zbog nastupa za najdraži klub, dok neizmjerne tuga. Tako je izgledala večer mladog nogometaša Napolija Gianluce Gaetana (19). On je u utakmici protiv SPAL-a (2-1) ušao za svoj Napoli u 91. minuti što mu je bila prva službena utakmica za klub iz Napulja.

Sreća njega i njegove obitelji bila je ogromna, a onda ga je dočekao šok nakon utakmice. Nakon što je mladi nogometaš ušao u igru, njegova obitelj je to žestoko proslavila u njegovom domu. Uživali su u glazbi, a onda su i ispalili vatromet na ulici zbog velikog uspjeha Gianluce pa je došlo do svađe sa susjedima. Oni su se žalili na veliku buku i upozorili njegovu obitelj da se malo primire.

Izbila je žestoka svađa, nakon čega se dogodila tragedija. Njegova 67-godišnja baka Carmela izašla je iz kuće pokušala je smiriti situaciju, ali joj je naglo pozlilo i srušila se na tlo, nakon čega je preminula. 

- Pokušao sam je spasiti masirajući joj srce, ali nažalost nisam uspio - rekao je liječnik koji je bio u blizini i pokušao spasiti nesretnu Carmelu.

Njegov otac Gianfelice bio je jedini član obitelji koji ga je gledao uživo na stadionu, a nakon što je utakmica završila nazvao je majku i htio pričati s njom. Nakon nekoliko minuta dobio je poziv da je preminula. 

Mladi nogometaš oprostio se od bake na Instagramu poručivši joj da će zauvijek ostati u njegovom srcu.

- Vidjela si moju prvu utakmicu za Napoli, ali ja tebe nisam uspio vidjeti po zadnji put. Hvala ti za sve stvari koje si napravila za mene. za sve one rođendane i božićne večere koje ću zauvijek pamtiti. Hvala ti za sve ove godine kada si bila uvijek uz mene. Oprosti što te nisam vidio po zadnji put i što te nisam čvrsto zagrlio. Bako, počivaj u miru i zauvijek ćeš živjeti u mome srcu - napisao je Gianluca Gaetano na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ricordo quando dovevi farmi le siringhe per curarmi, avevo paura, ma con la tua dolcezza con la tua mano ferma mi rassicuravi,mi facevi stare tranquillo, ricordo che quando facevo un po’ tardi mi aspettavi fuori al balcone e mi dicevi "tu sei l’ultimo a tornare" ti rispondevo di no ma tu non andavi a dormire aspettavi i miei fratelli e tuo figlio per assicurarti che tutti tornavano che tutti dormivano. Mi hai visto fare l’esordio ma io non sono riuscito a vederti per l’ultima volta, io ti ringrazio di tutto di tutte le belle cose fatte insieme delle cene di Natale di tutti i compleanni. Mamma mia, nonna che pizza che facevi nel forno, che pastiera di maccheroni, che sprolunge di pasta con il pesto e pomodoro, compravi il pesto ai funghi mamma mia che belle cose. Tu rimarrai con me, rimarrai nel mio cuore. Adesso non posso più bussarti la sera quando faccio un po’ tardi, dovrò farmi le chiavi perché avevo te che mi aspettavi. Ricordo che ogni lunedì stavo da te perché mamma e papà uscivano, io avevo paura di stare solo giù a casa nel buio e mi facevi salire facendomi stare su da te, sulla poltrona comoda e tu ti mettevi sulla sedia scomoda ma non te ne fregava perché volevi che io stavo bene volevi che stavo comodo a riposare. Che ne sanno gli altri, che NONNA SPECIALE. Grazie di tutti questi anni, mi dispiace non averti visto per l’ultima volta e non aver potuto abbracciarti forte. Ti voglio bene nonna, riposa in pace ,sarai sempre con me .. Nel mio cuore ❤️

Objavu dijeli Gianluca Gaetano⚽️ OFFICIAL (@gianluca_gaetano70)

Njemu je to bila prva utakmica za seniore Napolija, a zaslužio ju je sjajnim igrama u rezervnoj momčadi. Igra na poziciji napadača, a zabio je ove sezone 21 gol i asistirao osam puta. Ima nastupe i za mladu reprezentacije Italije u svim dobnim kategorijama, a 2018. godine igrao je protiv Hrvatske U19 u prijateljskoj utakmici kada su nas Talijani pobijedili 2-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani