Obavijesti

Sport

Komentari 78

Dečki, dosta je! Tko se neće uozbiljiti, on neće ni igrati...

Dečki, dosta je! Tko se neće uozbiljiti, on neće ni igrati...
1

Nenad Bjelica izgubio je živce zbog igre Majera i Hajrovića protiv Varaždina, Gavranović je ljutit, dok Atiemwen pak nije opravdao novac kojeg je Dinamo isplatio Gorici za njegove usluge...

VIDEO

Nikad otkad je stigao u Dinamo, a bilo je to u svibnju prošle godine, Nenad Bjelica nije bio ovako ljutit. S razlogom, jer ono što su pojedinci pokazali protiv Varaždina ispod je njihove razine.

Pokretanje videa...

00:38

- Za ovakvu igru nemam objašnjenja, svi misle da moraju igrati, da moraju biti na terenu, bilo u Europi ili na drugim utakmicama. A onda njihovi menadžeri zivkaju vas, mene, raznim putem pokušavaju doći do beneficija. A kod Nenada Bjelice nema beneficija, zapamtite! Jedino mjerilo je teren, u Varaždinu smo imali nekolicinu koji bi rado igrali velike utakmice, ali su jako malo pokazali - ljutit je bio Nenad Bjelica.

Na koga je mislio? Vjerojatno na Lovru Majera i Izeta Hajrovića, dvojac koji ove sezone nije pokazao ništa. Lovro Majer morao bi pokazati više želje, agresivnosti jer to je ono što Bjelicu može kupiti. Dinamo s Ademijem i Morom i Dinamo s Majerom i Ivanušecom su potpuno dvije različite momčadi. I nema nikakve dvojbe kako je Bjelica u prvom redu mislio na Majera, jer se u svlačionici priča kako plavokosi veznjak smatra da bi trebao dobiti više prilika u Europi, a u HNL-u, gdje je odigrao šest utakmica, nije pokazao previše. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Varaždin: Hrvatski Telekom Prva liga, 9. kolo, NK Varaždin - GNK Dinamo

Drugi igrač koji je razljutio Nenada Bjelicu je Izet Hajrović. Hajro iz prošle sezone i ovosezonski nisu isti igrači. Prošle sezone letio je terenom, driblao, asistirao, zabijao... Ove sezone se vuče po terenu i u Europi i HNL-u nije zabio niti jedan gol. Pazite, niti jedan!

- Tko zna, možda ćemo sada manje rotirati u sljedećim utakmicama, igrat će se prema zaslugama. Lani su te rotacije dobro funkcionirale, a sada se pojedincima očito gadi igrati HNL. OK, ako ne žele, nema problema, neće ga ni igrati. Imamo mi momaka koji žele igrati, ima ih i u B momčadi, ako treba bit će prilike za njih. A tko neće davati maksimum, neće ni igrati. Takvima džabe i menadžeri i novinari, meni je svejedno. Takvi pozivi za mene su završena priča - kaže Bjelica.

No prije nego nastavimo otkrivati s kojim igračima nije zadovoljan, možda bi dio krivice Bjelica trebao preuzeti i na sebe. Jer, trener Dinama uporno ponavlja kako su igrači podcijenili HNL, no ne misli li možda on da je taj koji ga je podcijenio? Pep Guardiola je nakon utakmice u Ligi prvaka, gdje je igrao u Harkivu, pa letio do Engleske i imao manje vremena za odmor, protiv Watforda izveo gotovo isti sastav, promijenio je svega četiri igrača. Nenad Bjelica promijenio ih je - devet! Trener Dinama mora biti svjestan da Ligu prvaka neće osvojiti, neće dogurati ni do polufinala, ali prvenstvo Hrvatske može izgubiti. Pogotovo ako nastavi s ovakvim igrama.

Varaždin: Hrvatski Telekom Prva liga, 9. kolo, NK Varaždin - GNK Dinamo

Mario Gavranović nije u skupini onih koji se ne zalaže, Gavro je pošten igrač, no ljutit je zbog tretmana. Ove sezone u Europi nije igrao niti jedan susret svih 90 minuta. U susretima protiv Ferencvarosa, Rosenborga i Atalante zajedno je igrao 25 minuta. U HNL-u ga ne ide gol, umjesto mreže pogađa stative i epilog je da je od 15. srpnja pa do 23. rujna zabio samo jedan gol. Za napadača Dinamo premalo. Takav neće startati ni protiv Manchester Cityja.

Trener Dinama nije zadovoljan ni Atiemwenom. S razlogom jer kad za igrača platite 2,5 milijuna eura, očekujete da protiv momčadi kao što su Varaždin radi prevagu na terenu. A on se nije vidio na utakmici.

Varaždin: Hrvatski Telekom Prva liga, 9. kolo, NK Varaždin - GNK Dinamo

I eto razloga za bijes. 

- Igrači prije svega moraju poštivati Dinamo, klub koji ih redovito plaća. U ugovoru im stoji kako oni moraju trenirati, a trener bira kada će tko igrati. Malo previše energije trošimo na razne pozive, više nemam strpljenja. Neka igrači šute i rade, a ja ću odlučiti tko će igrati. Više ne želim nikoga u svojoj kabini, nikakve individualne razgovore. Mjerilo je teren, tko se pokaže na treningu, taj će igrati - završio je Bjelica.

Dečki, shvatili ste, dosta je bilo. Vrijeme je da se uozbiljite ili, kako kaže Bjelica, nećete igrati. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida