Obavijesti

Sport

Komentari 15

Dečki, gdje je trofej? Završio s nogometašima u striptiz klubu!

Dečki, gdje je trofej? Završio s nogometašima u striptiz klubu!
32

Slavili su nogometaši Atlante povijesni trofej koji su osvojili u MLS kupu nakon pobjede protiv Portlanda, a pehar nisu ispuštali iz ruku. Odnijeli su ga i u striptiz klub i stavili ga na binu s polugolim plesačicama

VIDEO

Atlanta United protekli je vikend osvojila MLS kup 2-0 pobjedom protiv Portlanda.

Bila je to posebna večer za nogometaše Atlante koji su osvojili prvi trofej u kratkoj povijesti kluba. Atlanta je osnovana 2014. godine, a od prošle godine igra u MLS-u. 

Nakon slavlja na stadionu u Atlanti na kojem su pobijedili Portland, ludnica se preselila na ulice gdje su igrači bili u otvorenom autobusu, a navijači su slavili su s njima slavili povijesni trofej. Pobjeda Atlante, ako se baziramo samo na MLS, privukla je najveću TV gledanost u zadnjih 20 godina. Utakmicu koju je prenosio Fox gledalo je 1,56 milijuna ljudi, gotovo dvostruko više nego prošlogodišnje finale.
 

POGLEDAJTE GALERIJU: Atlanta osvojila MLS kup

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
MLS: MLS Cup-Portland Timbers vs Atlanta United FC MLS: MLS Cup-Portland Timbers vs Atlanta United FC MLS: MLS Cup-Portland Timbers vs Atlanta United FC
31
| Foto: Mark J. Rebilas

Sad su počele curiti informacije o slavlju koje nije bilo namijenjeno javnosti.

Nekoliko igrača otišlo je u striptiz klub, ponijeli su i trofej koji je imao posebno mjesto u klubu, na bini među plesačicama.

VIDEO

Atlantu je do povijesnog trofeja vodio Gerardo Tata Martino, bivši trener Barcelone i nekadašnji izbornik Argentine. Najavio je da će otići nakon te utakmice i to je obećanje ispunio. Otišao je kao pobjednik i Atlanta traži njegovog nasljednika. 

Spominju se Jorge Sampaoli, bivši trener Seville i trener koji je vodio Argentinu i Marcelo 'El Loco' Bielsa, aktualni trener Leeds Uniteda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu