Obavijesti

Sport

Komentari 1

Definitivna odluka Ivana Klasnića: Idem iz Werdera

Definitivna odluka Ivana Klasnića: Idem iz Werdera
1

Hrvatski reprezentativac više ne želi surađivati s liječnicima koji su mu svojom nepažnjom ugrozili život i zato je odlučio napustiti Bremen

VIDEO

Kada bih ostao ovdje, morao bih i dalje ovisiti o njima dvojici. Naravno da mi takvo nešto ne pada napamet. Bili su vrlo neprofesionalni i ugrozili moje zdravlje. Moram otići iz Werdera za svoje dobro, pojasnio je Klasnić njemačkim novinarima svoju odluku da nakon sedam sezona promijeni klub.
"Njih dvojica" su liječnici Werdera Götz Dimanski i Manju Guha. Ivan ih je tužio zbog pretrpljene boli i ugrožavanja zdravlja. U takvoj atmosferi suradnja je nemoguća i Bremen je Klasnićeva prošlost. Iako klupski čelnici ne odustaju.
- Nadam se da će se Ivan ipak predomisliti. On je sjajan napadač, igra odlično čak i nakon problema s bubrezima - rekao je sportski direktor Werdera Klaus Allofs o nogometašu koji je u 150 nastupa za svoju još uvijek aktualnu momčad zabio 49 golova.
Ivan Klasnić će u lipnju biti slobodan igrač i preostaje mu samo da odabere svoju novu destinaciju. Zainteresiranih ima dovoljno. Ukoliko bude želio ostati u Njemačkoj, možda prihvati ponudu Borussije iz Dortmunda i pridruži se Mladenu Petriću napadu crno-žutih. Odluči li zaraditi veći novac, otići će u tursku. Ovih dana je u javnost izašla informacija da mu Bešiktaš nudi dva milijuna eura po sezoni, što je dvostruko više nego što je dobivao u Werderu. No nisu oni i jedini zainteresirani. Klasnića bi doveo i Hannover, Wigan, Hertha... Izbor je veliki, mora samo odlučiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu