Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Delačev klub potpisuje ugovore s navijačima: Dajemo vam pivo

None Foto: Instagram

'Iako to možda zvuči kao smiješni mali trik, ozbiljno ga shvaćaju u Horsensu. Ne možete samo dobivati, a da ništa više ne dajete. Time ćete otkazati ugovor', rekao je direktor Kristian Nielsen

Danski prvoligaš Horsens toliko je frustriran jer ne uspijeva popuniti svoj stadion i na utakmicama u prosjeku ima samo 3.500 gledatelja. Ipak, uprava kluba i marketinški odjel nisu sjedili prekriženih ruku i brzo su smislili rješenje problema.

Naime, klub će potpisivati ugovore s navijačima. S potpisanim ugovorom navijač dobije slobodan pristup na stadion, pivo, vodu, a s druge strane mora navijati kako bi pomogao klubu.

- Svi znaju da je dobra atmosfera važna za iskustvo na stadionu, pa sada pokušavamo napraviti malo nekonvencionalnog posla- rekao je direktor kluba Kristian Nielsen.

- Iako to možda zvuči kao smiješni mali trik, ozbiljno ga shvaćaju u Horsensu. Ne možete samo dobivati, a da ništa više ne dajete. Time ćete otkazati ugovor. Osim toga, svako tko se prijavi mora proći razgovor s koordinatorom. Moramo se naći oči u oči prije potpisivanja ugovora - dodao je direktor.

U Horsensu se nadaju da će za sljedeću sezonu potpisati 100-200 navijača.

Inače, za Horsens brani hrvatski golman Matej Delač (26) koji je jedan od najboljih pojedinaca kluba. Ove sezone odigrao je 29 utakmica u svim natjecanjima.

 

 

Komentari (13)
  • Tako sam jednom čitao kako Man City konstantno dijeli dresove i rekvizite maloj djeci. Što je zapravo prilično napredno razmišljanje. Malo dijete dobije dres od Aguera ili De Bruynea i naravno da će zamislit da voli taj klub i odrast će kao navijač Citya..Za 20 godina imat će navijače..

    18. 5. 2019,   08:33
  • Halilovic 2

    18. 5. 2019,   06:13
  • ajduk

    17. 5. 2019,   22:32