Obavijesti

Sport

Komentari 1

Derbi bezbrižnih u Koprivnici: Slaven i Lokomotiva remizirali

Derbi bezbrižnih u Koprivnici: Slaven i Lokomotiva remizirali
3

Koprivničani su tako i treću uzastopnu utakmicu ostali bez pobjede nakon što su prvi postigli gol na utakmici (Osijek i Rijeka su slavili preokretima)

VIDEO

Slaven Belupo i Lokomotiva su u derbiju sredine tablice odigrali 1:1 u Koprivnici. Prvo poluvrijeme je pripalo domaćoj momčadi, dok gosti u Koprivnici u prvih 45 minuta igre nisu imali niti jedan pokušaj!

Slaven je pojačavao pritisak prema gostujućem golu kako se približavao kraj prvoga dijela, a na kraju su to pretvorili i u vodeći pogodak. U 39. minuti je izveden korner s desne strane, lokosi nisu uspjeli izbaciti loptu, a nakon nekoliko blokiranih pokušaja ona je stigla do Hebera koji u petercu iz okreta pogađa za 1:0.

Potpuno drugačiji scenarij u drugome dijelu - Lokomotiva je preuzela inicijativu, igrača je bolje i na kraju stigla i do izjednačujućeg zgoditka. Za 1:1 i bod zagrebačke momčadi pogodio je Ivan Antunović u 69. minuti, devet minuta nakon ulaska u igru.

Koprivničani su tako i treću uzastopnu utakmicu ostali bez pobjede nakon što su prvi postigli gol na utakmici (Osijek i Rijeka su slavili preokretima).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slaven Belupo je peti s 29 osvojenih bodova, a Lokomotiva ima tri boda manje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...