Obavijesti

Sport

Komentari 4

Detalji nesreće: Kapetana Irske onesviještenog izvlačili iz auta

Detalji nesreće: Kapetana Irske onesviještenog izvlačili iz auta
1

Tom Lawrence (25), Mason Bennett (23) i Richard Keogh (33) imali su nesreću nakon klupskog druženja sa suigračima u Derby Countyju. Kapetan Keogh je strgao ligamente i vjerojatno završio karijeru

VIDEO

Čitava Velika Britanija bruji o skandalu i nesreći koju su izazvali igrači engleskog drugoligaša Derby Countyja. Nakon klupskog druženja na kojemu se previše popilo, Tom Lawrence (25) i Mason Bennett (23) su sjeli za volane svojih skupocjenih automobila i ubrzo se sudarili. Obojica su privedeni i sudit će im se zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a u nesreći je najgore prošao kapetan momčadi Richard Keogh (33).

Pokretanje videa...

02:04

Keogh je sjedio na zadnjem sjedištu Lawrenceovog Range Rovera, a iz smrskanog automobila ekipa hitne pomoći izvukla ga je onesviještenog. Bio je potpuno bez svijesti kada je stigao u bolnicu, piše Daily Mail. Zbog ozljede prednjeg križnog ligamenta za kapetana Republike Irske ova je sezona gotova, a s obzirom da su mu 33 godine, nesreća bi mu mogla okončati i čitavu nogometnu karijeru.

Skandal: Igrači se pijani slupali, kapetan im je teško ozlijeđen...
Skandal: Igrači se pijani slupali, kapetan im je teško ozlijeđen...

Odbili su prijevoz od kluba, pijani sjeli za volan

Igrači Derbyja zabavljali su se u Joiners Arms pubu u Quarndon, a nesreća se dogodila na mjestu udaljenom oko kilometar i pol od puba. Pojavili su se i videi na kojima se vidi Bennett koji je bio uistinu u lošem stanju tijekom večeri. U jednom trenutku se vidi kako ispija pivo, zatim kako spava, a kasnije mu je bilo toliko loše da je čak i povraćao je. Suigrači su ga za to vrijeme zezali da je popio premalo... Na jednoj snimci se čuje kako ga netko pita je li dobro, na što je on odgovorio:

- Ne, sklonite mobitele.

Daily Mail piše kako su igrači mogli koristiti klupski prijevoz do doma, ali su to ignorirali i odlučili su sjesti u svoje privatne automobile. Dok su njihovog suigrača izvlačili onesviještenog iz automobila, Lawrence i Bennett su u lisicama odvedeni u policijsku postaju, pušteni su nakon plaćene jamčevine, ali će im se 15. listopada suditi zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Klub će kazniti neodgovorne pojedince

- Igrači su bili na teambuildingu s trenerima. Većina ih se ponašala odgovorno i otišla je kući oko osam sati u utorak navečer. Međutim, malena grupica u kojoj je bio i kapetan Richard Keogh je ostala u pubu gdje su nastavili piti do dugo u noć. Morali su znati kada treba stati. Ignorirali su priliku da ih sigurno kućama vrate klupska vozila, odlučili su ostati, a na kraju su sjeli u automobile u alkoholiziranom stanju. Kao posljedica vožnje u pijanom stanju Keogh je ozlijedio koljeno te je za njega sezona završena - piše u službenom priopćenju Derbyja.

- Igrači koji su sudjelovali u incidentu bit će pod istragom kluba, a uz bilo koju kaznu koja će im biti izrečena bit će dodan i društveno koristan rad u zajednici. One koji su sudjelovali u incidentu očekuju ozbiljne kazne, ali ćemo ih podržati u povratku u momčad - dodao je klub.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener