Obavijesti

Sport

Komentari 169

Detalji tučnjave na Trešnjevci: Torcida napala boyse u kafiću?!

Detalji tučnjave na Trešnjevci: Torcida napala boyse u kafiću?!
11

Kako neslužbeno doznajemo, u neredima na Trešnjevci sudjelovali su pripadnici Torcide i Bad Blue Boysa. Hajdukovi navijači u Zagreb su stigli na utakmicu protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici

VIDEO

Krš i lom na zagrebačkoj Trešnjevci u nedjelju. Velika je sreća da u bezumnom divljanju i uništavanju nitko od prolaznika nije nastradao. Potukli su se, što je nešto kasnije potvrdila i zagrebačka policija, dvije navijačke skupine. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:52

Hajduk od 19 sati igra kod Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici u 29. kolu HNL-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako neslužbeno doznajemo, u kafiću na Trešnjevci bili su Bad Blue Boysi koji su se spremali na utakmicu Futsal Dinama, a ne Torcida kako je objavljeno ranije. U jednom trenutku stalo je nekoliko kombija u kojima su bili 'torcidaši' koji su potom napali 'boyse'. Neslužbeno, omjer je bio 40 - 7 u korist 'torcidaša'.

Masovna tučnjava navijača u Zagrebu: Policija ih privela 25
Masovna tučnjava navijača u Zagrebu: Policija ih privela 25

Kako su ih zatekli nespremne, dok ispijaju piće u kafiću na trešnjevačkom placu, napadnuti navijači branili su se svime što im je došlo pod ruku.

Pokretanje videa...

00:58

Letjele su stolice i stolovi, bilo je tu i bengalki, a policija je objavila kako je privela 20 navijača Hajduka i pet 'domaćih' navijača. Naravno, vjerojatno se ne radi o navijačima Lokomotive, već smo prilično sigurno da su to BBB-i, navijači zagrebačkog Dinama.

VIDEO

Pokretanje videa...

00:14

Policijsko izvješće

'Uoči nogometne utakmice između Lokomotive i Hajduka u nedjelju poslijepodne su se na zagrebačkoj Trešnjevci potukle dvije grupe navijača, nakon čega je policija privela 25 ljudi, od čega njih 20 iz gostujućeg kluba.

POGLEDAJTE GALERIJU

Zagreb: Navijači Dinama i Torcide sukobili se u kafiću Innotesco na Trešnjevačkoj tržnici Zagreb: Navijači Dinama i Torcide sukobili se u kafiću Innotesco na Trešnjevačkoj tržnici
11
| Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija

Policija je oko 15.15 sati zaprimila više dojava građana o tučnjavi dviju suparničkih grupa navijača na području Trešnjevke, a ujedno i o paljenju baklji te uništavanju inventara ugostiteljskog objekta.'

Pokretanje videa...

00:45

Sve češći sukobi

Torcida i Bad Blue Boysi zadnji put su se potukli u siječnju ove godine u Slavonskom Brodu. Tada je, neslužbeno doznajemo, oko 30-ak pripadnika Torcide napalo prostorije Bad Blue Boysa u Slavonskom Brodu.

U tom trenutku u prostorijama je bilo 50-ak 'boysa' koji su uzvratili i počelo je natjeravanje i opći kaos na ulicama Slavonskog Broda. Sve su češći sukobi navijačkih skupina dva najveća hrvatska kluba.

Prošle godine Torcida i BBB potukli su se u Ljubuškom u BiH, a pamtimo i sukob na odmorištu kod Macole, na autocesti A1, kad je tučnjava trajala desetak minuta, a navijači su prelazili četiri traka autoceste kako bi došli jedni do drugih.

Sukoba je bilo i u Karlovcu, kad su pripadnici Torcide navodno napali lokalne navijače Dinama. Pred kraj prošle godine Torcida je napala prostorije Bad Blue Boysa u Zagrebu, a istu večer Bad Blue Boysi su uzvratili napadom na autocesti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj