Obavijesti

Sport

Komentari 16

Di su pare? Bivši stanodavac tuži Dembelea, mijenjao i brave

Di su pare? Bivši stanodavac tuži Dembelea, mijenjao i brave
1

Na Barceloninu je adresu stigla tužba za Ousmanea Dembelea. Francuza je tužio bivši stanodavac iz Dortmunda za neplaćenu stanarinu (15 tisuća eura) i štetu (pet tisuća eura) koju je napravio u kuću!

VIDEO

Ousmane Dembele nikako da prestane biti glavna tema u Barceloni. Nažalost po klub, negativna.

Francuz od dolaska na Camp Nou nije ostavio baš pozitivan dojam. U redu, u početku ga je mučila ozljeda, ali i kada se oporavio, pažnju je umjesto potezima s terena privlačio - incidentima.

Tako je prošli tjedan propustio trening iz čista mira, a nakon toga se nije javljao nikome na telefon. Čak ni suigračima. Na kraju se ispostavilo da je imao želučanih problema.

Ali želudac sigurno nije imao nikakve veze s incidentom koji se dogodio još dok je Dembele bio u Njemačkoj. Naime, na adresu Barcelone je stigla tužba bivšeg Dembeleovog stanodavca! On potražuje od igrača 20 tisuća eura, od čega 15 tisuća neplaćene stanarine i pet tisuća za štetu koju je igrač napravio u kući, piše Bild.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dortmundski sud je potvrdio da je tužba poslana u klub jer nisu nikako mogli doći do Dembeleove španjolske adrese.

Navodno je Francuz kuću u Dortmundu ostavio u velikom neredu, sve je bilo puno smeća, ali i njegove odjeće. S vlasnikom stana nije uopće raskinuo ugovor o najmu, a nije mu vratio ni ključeve. Zbog toga je jadni čovjek morao mijenjati sve brave na kući...

Pogreška od 115 milijuna eura

Kada gledamo s vremenskim odmakom, s pravom se možemo zapitati - pa što bolje i očekivati od igrača koji je bojkotirao klub kako bi iznudio transfer u Barcelonu?! Transfer na koji je Barca prosula 115 milijuna eura, a zauzvrat je dobila samo - probleme...

I prije vijesti iz Njemačke, čelni Barce su Dembeleovim nepodopštinama odlučili stati na kraj. S igračem je održan sastanak, a o njegovoj važnosti najbolje govori podatak kako su na njemu sudjelovali svi važni ljudi u klubu, uključujući i predsjednika Bartomeua.

Od Francuza je zatražena ozbiljnost u obavljanju svojih profesionalnih dužnosti, a naglašeno je i da bi 21-godišnjak uza sebe trebao imati nekoga bliskog tko će ga 'nadzirati' s puno ljubavi.

- Ousmane uza sebe treba ljude koji ga vole i koji će mu reći da otiđe spavati u pristojno vrijeme, da se probudi dovoljno rano za vlak. On treba nekoga da razmišlja za njega - poručili su iz Barcelone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta