Obavijesti

Sport

Komentari 9

Diego Maradona: Leonardo je igrač, trener, agent ili naftaš?

Diego Maradona: Leonardo je igrač, trener, agent ili naftaš?
1

Nisam shvaćao Leonardov odlazak u Inter, a još manje shvaćam njegov odlazak u PSG. Dosad još nisam primijetio takvo ponašanje u nogometu, kaže "uzorni" Diego

VIDEO

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona, aktualni trener Al Wasla iz Dubaija, još se jednom proslavio svojom izjavom. Ovaj je put na zub uzeo sportskog direktora PSG-a Leonarda.

Brazilac je prošlo ljeto otišao s trenerske funkcije u Interu i preuzeo dužnost sportskog direktora u novom bogatašu PSG-u čiji su vlasnici postali arapski milijarderi.

- Više ne znam što je Leonardo. Je li igrač, trener, agent ili naftaš - cinično se zapitao Maradona, zaboravivši valjda pritom da je i on trenutno na klupi kluba čiji su vlasnici arapski tajkuni obogaćeni zahvaljujući nafti.

- Nisam shvaćao Leonardov odlazak u Inter, a još manje shvaćam njegov odlazak u PSG. Dosad još nisam primijetio takvo ponašanje u nogometu. Takve se stvari ne rade. Preći iz Milana u Inter je kao preći iz Boce u River. To je izdaja! A izdajnici uvijek potpisuju ugovore s onima koji imaju više novca, poput ovih koji su kupili PSG - poentirao je Maradona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...